# >> Hem Trädgård >  >> Garden & Lawn >> Örtagård >>

Hur man tar hand om en Aloe Vera

Aloe Vera växter är ett måste i varje hem . Deras medicinska egenskaper är fantastiska . Denna enkla saftiga kräver lite omsorg och erbjuder underbara fördelar . Det är lätt att ta hand om även för den som inte har en grön tumme . Du kan hitta Aloe Vera växter på de flesta handelsträdgårdar och plantskolor . Vissa livsmedelsbutiker och lokala blomsteraffärer ens bära dem . Detta är en praktisk anläggning att ha runt för att behandla solbränna, mindre brännskador och ett antal hudirritationer. Aloe Vera är lätt att hitta och lätt att maintain.Things Du behöver
Aloe Vera
kruka med dräneringshål
Kaktusar jord
Gödsel ( liten behållare 10-40-10 ) katalog vatten
Ljus
Visa fler Instruktioner
1

Plantera Aloe Vera i en jord som rinner lätt . Lägg den i en jordblandningsom innehåller en grov sand eller perlit . Om du är osäker på vilken mark att använda, det är en färdigblandad kaktusar krukväxtjord som finns i påsar som fungerar mycket bra . De tycker inte om att vara över vattnas och vänster i våt jord hela tiden . De gör mycket bra i lerkrukor , inomhus eller utomhus. Det fina med att sätta plantan i en kruka är att du enkelt kan flytta runt .
2

Låt jorden torka ut ordentligt mellan vattningarna . Om de är utomhus på sommaren kan de kräva en tyngre vattna när de får vatten men jorden fortfarande behöver torka ut mellan vattningarna . Addera 3

Ta med krukväxter Aloe Vera inomhus när temperaturen sjunka om du håller den utomhus . De är inte en vinter tålig växt . Deras kropp är mest vatten så att de fryser och dör i kallt klimat .
4

Gödsla Aloe Vera en gång om året på våren . Använd ett gödningsmedel som är en 10-40-10 mix. Späd gödsel när du använder den . Det behöver inte vara stark .
5

Put inne Aloe Vera växter i närheten av ett fönster som får gott om ljus . Addera