Home & Garden >> Hem Trädgård >> Garden & Lawn >> Örtagård >> Content

Automatiskt bevattningssystem för hästar

Automatiska bevattningssystem är bekvämt för hästägare att de eliminerar behovet av dragande hinkar med vatten i spiltor eller dra ladan hästen från ena änden av fastigheten till en fyllda tråg på den andra änden . Sådana system ger hästar med en ständig källa till färskvatten , vilket eliminerar risken för vatten stagnerande i hinkar och minska risken för kontaminering . Typer av waterers

Automatiska waterers kan antingen installeras i en stor häst tråg eller som individuella fontän - anordningar inuti bås och paddocks . Rännorna fylla helt enkelt som hästarna dricker , att upprätthålla en stabil vattennivå trots konsumtion . Individuella waterers arbetar genom att fylla eftersom hästen drycker från en liten bassäng . Hästens nos trycker mot baksidan av bassängen som den dricker , signalerar waterer att köra mer vatten . Vissa modeller rinna automatiskt efter hästen slutar dricka .

Funktioner

Dragen av automatiska dricksvattensystem kan variera . De mest grundläggande funktioner inkluderar automatisk påfyllnad . Individer som lever i kalla klimat kan välja en waterer som också värmer vattnet så att tråget inte kan frysa . Vissa enheter är elektriskt och vissa fungerar manuellt utan el . Många behandlas för att hindra alger från att bygga och erbjuder självrengörande funktioner för att eliminera behovet av att skura waterers .

Problem

Automatiska waterers är inte idiotsäkert . De kan gå sönder , speciellt om din häst har en tendens att tass sina vattenhinkareller försöker leka med vattenkopp . Dessutom, om din häst har ett hälsoproblem och inte dricker ordentligt , du kanske inte kan berätta om din waterer håller reda på hur mycket vatten som förbrukas . Vissa hästar kommer inte att dricka ur en elektrisk vattenkopp om de är känsliga för el .
Kostnad

Automatiska waterers är dyrare och kräver mer underhåll än traditionella slangar och hinkar . Waterers kostar vanligtvis mellan $ 20 till $ 75 vardera och med 2011 . De kräver också att installera en mer specialiserad vattensystem , särskilt om ditt barn har bara en enda tapp för en slang . Kostnader för utveckling och underhåll av vattensystem beror på dina behov och din lada . Addera

från:http://hem.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1012004498.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.