Hur man gör en trädgård i ett låglänt område

Naturliga stiger och nedgångar i fastighets konturer skapar ibland frodiga men utmanande låglänta områden som fångar mer än sin beskärda del av regn . Fukt - älskande växter är idealiska för de depressioner och låga utrymmen . Inte bara gröna och blommor , men också många buskar och träd kan blomstra när valts för plats lämplighet och tenderade med omsorg . Inhemska växter , anpassade till den lokala miljön , är alltid ett bra val . Detta är vad du behöver
Trädgårdsslang
Platt - ended spade
Bushel korgar
Digging gaffel
Rake
Spackel
upphöjda bäddar
Däck
Stora containrar
Mulch
Native anläggning guide
Visa fler Instruktioner
1

Drape en trädgårdsslang runt ytterkanterna av din låglänt område för att markera det område som ska utvecklas till en trädgård. Om området verkar för stor för din tid eller ambitioner , använd slangen för att skapa mindre storlek och form som du föredrar .
2

Ta bort gräsmattan eller spadtaget i slangen - draperad område med en spade . Använd bushel korgar eller en skottkärra för att dra greenerna bort . Kompost det , om möjligt. Addera 3

Lossa alv med gräv gaffeln till ett djup av omkring 12 inches. Ta bort alla stora stenar eller klippor . Rake slät med en kratta .
4

Installera upphöjda bäddar som gör att du kan plantera grönsaker i din låglänta trädgård . De flesta grönsaker behöver full sol och minst 2 till 3 meter av god , väldränerad jord för att trivas. Däck torn och andra stora behållare kan utöka din trädgård för att inkludera potatis , tomater , paprika och andra grönsaker som normalt inte kommer att blomstra i en fuktbevarande området .
5

Forskning lokala inhemska växter . Välj fukt-älskande prydnadsväxter som också trivs i några torra perioder . Plantera tätt för att undvika erosion från avrinning som växter etablera sig . Välj varierande höjd och texturer för visuell intresse .
6

Installera ett lager av lövträ kompost 2 till 3 inches tjock runt växter och hela trädgården , undvika stammar och stjälkar . Detta kommer att hjälpa till att avskräcka ogräs och skydda jorden från att tvätta i regniga perioder . Byt kompost som behövs under hela säsongen .
7

Vattna dina växter också. Efter den första kraftiga regn , granska din nya trädgård för dräneringsproblem och erosion . Smooth dessa områden med den bakre änden av en kratta . Addera