Home & Garden >> Hem Trädgård >> Garden & Lawn >> Trädgård Verktyg och material >> Content

Hur man använder Sticks för en naturlig Trellis

spaljéer är trästomme som används för att stödja vinstockar och klätterväxter . Även spaljéer är inte nödvändiga för kraftfulla krypande växter, såsom murgröna , som använder rotskott för att hålla sig till stöd , dessa ramar är användbara för utbildning klättrare som inte kan försörja sig , som rosor och kaprifol . Gör din egen spaljé från pinnar är ett billigt alternativ som låter dig skräddarsy formen och storleken på ramen och samtidigt ge dig en attraktiv rustik finish. Använd de rakaste pinnar du kan hitta även om viss variation är fine.Things du behöver
Sticks
Tvinna
Sax
Saw
Chalk
Borrmaskin och borrar
Ankare < br > Skruvar
Skruvmejsel
Wire
Spade
Visa fler Instruktioner
1

Bestäm formen på din spaljé . Detta beror på de minnen du har tillgängliga , väggutrymmetoch vilken typ av anläggning du vill växa . De flesta spaljéer är antingen fläkt - , fyrkant - eller stegformad.
2

Konstruera en traditionell solfjäderformade spaljé genom att arrangera sex eller sju liknande stora pinnar i ett gäng . Knyt ena änden tätt med garn sedan sprida de pinnar på marken i en solfjädersform . Bind korta pinnar över bredden av fläkt att staga formen och göra det fast . För stege - eller fyrkantig spaljéer , lägga pinnar på marken i önskad form och knyta ihop dem med snöre .
3

Lyft spaljén på plats mot väggen och markera de poäng för skruvarna för att hålla den på väggen . Sätt in minst tre skruvar - mer om din spaljé är tung . Borra hål, in i en vägg ankare och in i skruvarna så att huvudena sticker ut minst en tum från väggen .
4

Knyt spaljé ordentligt på skruvarna med tråd . Leta upp din klättrande växt framför spaljé och knyta stjälkarna löst på spaljén med snöre . När plantan växer , fortsätter att knyta stjälkarna tills anläggningen kan stödja sig själv . Addera

från:http://hem.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1012041967.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.