Home & Garden >> Hem Trädgård >> Garden & Lawn >> Trädgårdsstatyer >> Content

Hur man knyter Flaggstång Ropes

Att äga en egen flaggstång kan du flyga din college färger eller visa din patriotism . Det finns ingen anledning att vänta på en nationell helgdag för att höja Stars and Stripes . Vet hur man knyter repen - på fallet - på flaggstång för att öka hållbarheten på din flagga och hålla den säkert på plats , även i de starkaste vindarna . När din lina har överträffat sin användbarhet , vet du hur du byter den . Detta är vad du behöver
Rope
Eltejp
Krokar
Visa fler Instruktioner
1

Mät en längd på flagglinatill ungefär två gånger höjden av din flaggstång . Detta rep kommer att bli din nya lina . Skarva ett slut på din slitna fall till ett slut på ditt nya rep . Vira ihop ändarna med eltejp .
2

Dra skarvade repet upp i flaggstången och låt det matas genom den stationära trissan i toppen . Ta den skarvade ändarna tillbaka till botten Lossa gamla rep slutet av din nya rep . Skär den nya linan så att de två lösa ändarna når 2-3 meter under knap på din flaggstång . Addera 3

Knyt en knut för att ansluta de två ändarna av ditt nya rep , som utgör en kontinuerlig slinga. Om repet är gjort av polyester , kort utsätta rå ändarna till en låga för att förhindra repet från nötning .
4

Höj knuten till toppen av flaggstången , och se till att knuten färdas upp sidan närmast stolpen . Stanna när knut når strax under den översta trissan .
5

Bifoga en karbinhake nära botten av repet slingan . Använd extern linje för att mata en slinga genom ögat på din karbinhake , dra den över kroken och dra åt den.
6

Fäst toppingenav flaggan till karbinhakesom du bifogade . Höj flaggan något och använda den som en guide för att fästa i botten karbinhake i fallet. Fäst den nedre kroken på samma sätt som du installerade den första.
7

Fäst botten av sjunka till botten kroken . Höj flagga till toppen av stolpen. Fallet knut kommer att komma ner till botten .
8

Linda knutna änden av repet uppåt , fånga den nedre knap på flaggstången . Dra det till sin spets dobben och tillbaka till botten och bildar en åtta . Lägg repet runt klotsarna flera gånger tills repet är säker . Stoppa den återstående rep under din sista wrap att fästa flaggan . Addera

från:http://hem.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1012003995.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.