Hur det förslag till Garden Shed Plans

Du behöver inte vara en arkitekt för att utforma din egen trädgård skjul planer . Med lite tid och koncentration , kan du snabbt utarbeta en enkel uppsättning trädgård skjul planer som gör att du kan bygga upp en studie och funktionell utomhus lagringsenhet för alla dina verktyg och förnödenheter . Detta är vad du behöver
Clean Workspace
Drafting papper
pennor ruler
Visa fler Instruktioner
1

Börja genom att rensa en arbetsyta för dig själv att är tillräcklig för att rymma en stor bit utarbeta papper tillsammans med dina andra material såsom pennor och linjaler . Du behöver inte ha en redaktionell staffli eller någon speciell utrustning , en stor yta som din köksbordet kommer att fungera alldeles utmärkt.
2

Lägg ut dina papper och material på ett organiserat och tillgängligt sätt . Se till att allt du behöver finns på bordet så att du inte behöver gå upp mitt i beredningsprocessen . Att få upp för att hämta extra saker kan störa din koncentration och sakta ner ditt projekt , så försök och stanna kvar när du kommer till jobbet . Addera 3

Designa basen av skjulet . För en robust och pålitlig friggebod , bör din bas helst göras från betong och vara en rektangulär form . Detta steg är mycket viktigt eftersom det kommer att avgöra storleken och mätningar för resten av din byggnad .
4

Skapa diagram för varje vägg och märka lämpliga mätningar . Din friggebod ska ha fyra väggar som någon standard skjul plan, men du måste se till att du inkluderar mätningar som detalj de olika längderna av trä som ska skära . Varje inramade vägg ska ha dubbar fördelade på minst 16 inches isär och ha ett komplett sidhuvud och sidfot .
5

Illustrera diagrammet för ditt tak . Du kan använda färdiga gjort takstolar och anpassa ditt tak design till dem , eller skapa en egen design för dina egna takstolar . Hursomhelst , måste du noga referera din bas och väggschemanvid utformningen av ditt tak för att se till att alla mätningarna överens .
6

Anteckna dina inställningar för bältros , färg , och alla andra yttre funktion . Detta kan göras genom att dra pilar till de specifika delar på diagrammen och märkning dina inställningar , eller genom att skapa en separat tabell någonstans på första sidan av planerna .
7

Rita en tabell för din räkning av material som innehåller allt du behöver för att slutföra byggandet av din friggebod . Referens alla dina mätningar och tidigare diagram för att få en korrekt uppskattning av rätt mängd material som krävs för projektet . Addera