Hur man skickar en Garden Gnome

Trädgårdstomtar är små figurin statyer som har sitt ursprung i Tyskland runt om det 19th århundradet . Med tiden har de spridit sig över världen som en populär gård dekoration . Traditionellt tomtar är tillverkade av terrakotta och målade en gång hårt , men nyare statyer får göras från betong . På grund av sin ringa storlek , vanligen 6 inches till 2 meter i höjd , trädgårdstomtar är enkla att paketera och ship.Things du behöver
medelstorakartongen
Stora kartongen
Bubbelplast
frigolit jordnötter förpacknings
Förpackning bandet
Leveransadress
Visa fler Instruktioner
1

Häng trädgårdstomte i flera lager av bubbelplast . Linda wrap runt gnome i trånga passager , med särskild uppmärksamhet på de utskjutande delar av statyn .
2

Placera gnome i en transportlåda medelstort . Fyll alla tomrum i lådan med frigolit jordnötter packning . Addera 3

Täta medelstora kartongen med packtejp. Bygg upp ett tjockt lager av packning jordnötter i botten av den stora kartongen .
4

Placera medelstor låda inne i stora lådan , och fylla alla tomrum med packning jordnötter . Förslut stor låda med packtejp.
5

Ta paketet , tillsammans med leveransadressen , till önskad pakettjänst . Skriv ut en fraktetikett och placera den på en framträdande plats på lådan . Inkludera även en legitim returadress .
6

Ge lådan till en sjöfarts kontorist att den vägde . Välj önskat leveransalternativ( 1 - dagars luft , skyndsam eller standard ) och betala de avgifter som krävs .
7

Skaffa ett kvitto och lämna paketet med sjöfarten kontorist .