Home & Garden >> Hem Trädgård >> Garden & Lawn >> Trädgårdsmöbler >> Content

Hur man gör en mysig trädgård Daybed att njuta av denna sommar

En av gäst favorit fläckar till lounge i vår trädgård är kudden - staplade dagbädd på uteplatsen . Det är bekvämare än bakgården hängmattan , och lyxigare än en vanlig fåtölj . Dessutom var det riktigt enkelt ( och billig ! ) Att bygga . Så, låt oss ta en titt på hur du kan skapa en mysig trädgård dagbädd i din bakgård . Detta är vad du behöver
Kuddar - massor ! Vi använde 8 golvkuddarför våra, men hur många du använder beror på storleken på din dagbädd
Bed plattform - . Kan du köpa en färdig dagbädd plattform eller bygga en själv
Symaskin ( tillval . ) katalog Skyddad trädgård eller utomhus tyger ( tillval ) katalog No - sy kardborreband ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Köp /hitta /bygga din dagbädd plattform . För min, byggde jag det ur en plywoodskiva . För benen , fäst jag industriella hjul till färdiga ben ( som du kan köpa på de flesta järnaffärer) . Hjulen gav dagbädd lite mer höjd , men de gör det riktigt enkelt att flytta dagbädd runt när vi är underhållande . Jag skär plywood så att den färdiga storleken på dagbädd är 3 meter med 6 meter , och vi har det upp mot vårt uthus så att det finns en " back " till det .
2

Mät dagbädd och avgöra hur många kuddar du behöver . Jag rekommenderar två-fyra lager av kuddar ( den på bilden har sex lager och det är för många för komfort ) . Så , om dina kuddar är 36 " kvadrat golv kuddar och din dagbädd är 3 meter med 6 meter , behöver du två kuddar /lager för totalt 4-8 kuddar . Addera 3 p Om kuddar är inte mycket djup (som de på bilden ) , sy ihop dem , hamnar till slut på en lång remsa av kuddar . Detta kommer att hålla dem från att flytta runt . Om de är djupt ( som med golv kuddar ) , fäster ingen sy kardborrband på varje kudde för att hålla ihop dem .
4

Pile kuddar på din dagbädd plattform och dyka in och njut ! Du hittar det här är favorit plats i trädgården för alla dina gäster , och förmodligen för ditt husdjur också ;-) . Addera

från:http://hem.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1012041109.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.