Home & Garden >> Hem Trädgård >> Garden & Lawn >> Trädgårdsmöbler >> Content

Hur man bygger en filial Arbor

Att bygga en berså för din veranda eller trädgård kan vara roligt och givande . En berså ger skugga , skydd mot regn , och mest av allt , en snygg komplement till din bakgård . De flesta hållare består av 4-6 inlägg med en serie av bjälkar och sparrar för taket . Att bygga en gren berså skapar emellertid en något mer distinkt utseende , främja " chic " tema som du kanske vill ha för din trädgård . Detta är vad du behöver
Gröna lemmar
Hatchet
Såg
Rebar
Mallet
Gröna grenar
Borra
Borrskär
hampa sträng
Ladder < br > Måttband
Visa fler Instruktioner
1

Skär fyra tjocka gröna lemmar av ett träd för din berså inlägg , med hjälp av en såg . Lemmarna bör vara ca 7 fot långt , beroende på spindelns längd. Skär alltid armar och ben så att de är 1 fot längre än din planerade höjden . Lemmarna bör också vara så rak som möjligt . Ta bort kvistar och löv och grenar från extremiteten med din såg . Lägg de fyra benen bredvid varandra och skär dem alla samma längd .
2

Skär den tjockaste änden av varje lem med en yxa eller kniv för att göra den till en vass spets . Detta kommer att hjälpa till när du sätter i bersån i marken senare . Addera 3

Mät måtten på din berså med ett måttband och markera dem med insatser eller andra föremål , såsom stenar . Vid dessa punkter , använd din hammare för att hamra en längd av armeringsjärn i marken . Den armeringsjärn kommer att skapa en " starter hål " som du kan använda för att sätta in och släppa tjänster till .
4

Skär raka gröna grenar av ditt träd , med hjälp av en såg . Grenarna måste vara ca 2 meter lång ( om du gör en 2-av - 5 - fot berså ) , och du behöver 24 till 36 av dem . De kommer att placeras i en stege -liknande sätt upp höjden av spindeln längs sidorna . De måste placeras var 4 till 6 inches upp sidan av bersån , och det finns två sidor av bersån . Kontoren behöver inte vara något tjockare än en tum , men se till att de inte är alltför sköra att de kommer att gå sönder under tryck .
5

Borra hål genom armar och ben var 4 till 6 tum ( beroende på hur långt ifrån varandra ni vill stegen effekt i din berså sidor ) . Linje benen upp tillsammans så att du kan berätta om du borrar nivå och till och med hål . Gör detta för båda uppsättningarna av lemmar .
6

Trä grenarna genom hålen i de två delar . Du bör ha ca 2-4 inches av överhäng på varje gren - grenen skall sticka ut genom extremiteten så att 2 till 4 inches exponeras på utsidan av spindeln . När de väl är på plats , använd din rep /snöre för att binda dem säkert i sina lägen . Använd en figur - 8 strängningsteknik för att linda snöret runt grenen , då extremiteten , då grenen . Gör detta för varje gren , och varje sida av grenen . När du är klar bör du ha en vägg i bersån liknar en gren stege .
7

Ta ut armeringsjärn från marken och hålla de vässade ändar dina inlägg /ben i marken . Du kan behöva använda en hammare på toppen av lemmen att pundet den på plats ( bör vara minst 1 fot djupt ner i marken ) . Gör detta för alla fyra extremiteter , och båda sidor av bersån
8

Skär två 5 - . Till 6 -fots lemmar bort ditt träd . Trim dessa så att det inte finns några kvistar peta bort dem. Dessa kommer att vara tvärbalkarna till bersån , som kommer att överbrygga avståndet mellan de två sidorna av bersån , haka ihop dem . Skär dem till samma längd .
9

till en V-formad skåra på toppen av de fyra post lemmar som du har i marken. Se till att V- former är placerade så att när en lem är placerad över två motsatta sidor av den axel, kommer de vilar bekvämt på plats (den V- former bör vända mot varandra ) . När spårat ut , placera de två färska lemmar i de skårade toppar av fyra tjänster . Detta kommer att skapa en kub - formad struktur . När benen är på plats , piska dem på de fyra tjänster , med hjälp av din hampa sträng och din figur - 8 -konfiguration .
10

Klipp flera grenar av trädet för att passa över den övre av de två tak lemmar /balkar . Grenarna bör vara ca två meter lång och , återigen, inte tjockare än en tum är nödvändig. För att fästa dessa till takbalkarna , använder samma teknik som steg 5 och 6 . Borra hål i varje lem vid ungefär var 4 till 6 inches . Skjut grenarna genom dem , skapar en stege effekt för taket också, och piska dem till balkarna med repet i figur - 8 stil . Detta kommer att slutföra din berså . Addera

från:http://hem.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1012040883.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.