Hur ta hand om plastrottingmöbler

plastrottingmöblerhar värme och charm av vide utan underhåll . Traditionell rottingmöbler är gjord av trä och är benägen att mögel tillväxt och röta . Målad rottingmöbler kräver enstaka målning om möblerna används utomhus där den utsätts för vind och regn . Plast vide kräver endast enstaka rengöring för att behålla den , även om det kan missfärgas om det är ständigt utsatt för direkt solljus . Saker du behöver
flytande diskmedel
Skopa
Sponge
Slang
mjuk trasa
Tandborste
Bakpulver
Visa fler Instruktioner

1

Store utomhus plastrottingmöbleri ett skjul eller garage över vintern för att skydda den från extrema temperaturer . Mycket kallt väder kan göra den sprödare .
2

Tvätta plastrottingmöblerpå att föra ut den för sommaren . Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt två sprutar flytande diskmedel . Doppa en svamp i rengöringsmedel och skrubba möblerna . Skölj noga med en trädgårdsslang . Torka möbler om du har hårt vatten så mineralfyndigheter inte utvecklas .
3

Strö bakpulver på fläckar och vänta 10 minuter . Torka av fläckar med en fuktig trasa . Använd en tandborste för att skrubba springor och sprickor. Skölj med slangen och torrt .
4

Store plastrottingmöbleri direkt solljus om det är möjligt att undvika blekning . Ibland flytta möbler i hela säsongen så det slits jämnt . Addera