Hur kan jag reparera en Barwa Chair

? The Barwa Företaget började tillverka sin ikoniska " Barwa " utomhus vilstol designad av Edgar Bartolucci och Jack Waldheim på 1940-talet . Stolen består av en enkel aluminium rörram med en duk sittunderlag sträckte sig över det . Även om det aldrig har varit ur modet , är det Barwa stolen en populär retro objekt med designers och vintage stolar är mycket eftertraktade . Vanliga problem med dessa stolar innefattar bleka och slitna duk täcker och korroderade rör. Båda problemen kan lösas med hjälp av enkla verktyg och tekniker . Detta är vad du behöver
1 - tums aluminiumrör
Fine metall sandpapper
Bomullsduk
Metall polish
Klädsel duk
Tyg färgämne
Sömnad stift
Needle
tråd
Symaskin
Bucket
Visa fler Instruktioner
reparera Canvas
1

Ta bort duken sätet från ramen och tvätta den .

Om det är bleka , kan du använda ett tyg färgämne för att föra den tillbaka till livet . Köp en färg på ett tyg eller hantverk butik och följ tillverkarens anvisningar noggrant . Detta innebär vanligtvis att upplösa färgämnet i en stor behållare , såsom en plasthink , och nedsänkning av produkten som skall färgas i den för en viss tidslängd. Vissa färgämnen kan också användas i en tvättmaskin .
2

Täck små hål och fläckar med patchar och sy upp trasiga sömmar . Du kan använda samordna färger möbeltyg eller duk som att skära formade fläckar , till exempel hjärtan, blommor, cirklar och stjärnor . Sy dessa över hål , fläckar och på slumpmässiga platser på duken för att ge det en glad ansiktslyftning . Använd en kraftig nål och nylontråd för att installera patchar och sy upp revor och trasiga sömmar . Addera 3

Byt duken stolsöverdrag , om den gamla är blek alltför dåligt eller är bortom reparation . Du kan sy din egen presenning , med hjälp av den befintliga luckan som en mönstermall.
4

unpick sömmarna av locket för att göra en plan mall . Du kommer att behöva cirka 5 meter i en stark , utomhus möbeltyg för att ersätta . Lägg mallen på toppen av detta tyg , sätter det att hålla den på plats . Skär runt kanten av mallen , så att en 1 - tums sömsmån .
5

Fålla kanterna på tyget och sy locket tillsammans , på samma sätt som den ursprungliga omslaget syddes . Du är helt enkelt att göra en ficka i vardera änden av locket för att glida över den rörformiga ramen hos Barwa . Helst bör du använda starka , nylontråd och sy fast locket med en maskin , kastning sömmar på minst två gånger för att ge extra styrka . Du kan sy locket för hand om en maskin inte är tillgänglig .
Reparera Frame
6

Undersök hela rörformiga strukturen . Den består av rör, som är avsmalnande vid ändarna och glida in i varandra . Även aluminium inte rostar det kan korrodera och tråkig med åldern .
7

Byt ut trasiga rör. Det är osannolikt att den kraftig ram kommer att ha brutit helt vid varje avsnitt , men om en pjäs har brutit den kan ersättas med en bit av 1 - tums aluminiumrör som har skurits till rätt längd . Använd metall tång klämmer ändarna tillräckligt mycket för att passa in i motsvarande rör. Du kan behöva böja röret i ett skruvstäd , om det är en hörnstyckesom gått sönder . Alternativt kan du ta den trasiga röret till en metall specialist som kommer att kunna tillverka en ersättningsdelar .
8

Slipa ramen med ett blad av fina metall sandpapper för att ta bort eventuell korrosion . Tvätta ramen med lite varmt vatten och låt lufttorka . Använd en mjuk bomullstrasa för att polera ram med metall polish . Addera