Uteplats Decor

En uteplats kan du njuta av utomhus med bekvämligheter i ditt hem . Gör din uteplats en avkopplande och inbjudande utrymme genom att dekorera den med möbler och accessoarer gjorda för att användas utomhus . Rätt dekorationer för din uteplats kan omvandla det till en elegant plats som är varm , inbjudande och bekväm även under de varmare månaderna . Planterings

Outdoor plantageägare kommer i massor av olika former, storlekar , färger och material , inklusive lergods , betong , återvunnen plast, trä , högvärdigt polyeten , koppar och järnsmide . Planteringsmaskiner kan komma i form av blomkrukor, kvadratiska eller rektangulära lådor, stativ, tiered planteringsmaskiner och även L-formade odlare. Det finns inget rätt eller fel typ av planter att använda som en del av din uteplats inredning ; plantageägarna som du väljer är en fråga om personlig preferens . Vissa växter som växer bra i plantageägarna inkluderar verbena , hibiskus , basilika och fuchsia .
Möbler

Olika stilar av utemöbler är tillverkade av olika material som är lämpliga för utomhus använda. Utemöbler är oftast gjorda av smidesjärn , teak , ceder , rotting , vide eller PVC . För en mer avslappnad look , möbler gjorda av rotting eller teak används vanligen . Formellt stil sittplatser är oftast gjord av smidesjärn ; formalitet av en uteplats beror också på om du använder full soffa uppsättningar eller bara en eller två stolar eller en bänk . Vissa alla väder möbler som du kanske vill sätta på din uteplats ingår matsalsmöblemang , bänkar, tvåsitssoffor och soffor . Vadderad utemöbler är oftast gjorda av tyg som lämpar sig för utomhus ; sådana tyger stöta bort vatten och motstår klor -och jordfläckar.
Belysning

Olika typer av belysning kan användas för en uteplats , beroende på vad du föredrar . Till exempel, om du vill ge din uteplats en nyckfull utseende , kanske du vill hänga strängar av ljus , lyktor eller pappers lampor på trädgrenar . Alternativt kanske du föredrar det starka ljuset kasta av utomhusgolvlamporeller inbyggda golvlampor. Dim ljus i stället för ljusa , vita lysrör kan användas i en uteplats för en avkopplande atmosfär . Med hjälp av ljus i stället för elektriska lampor är ett annat sätt att lägga atmosfär till en uteplats .
Accessoarer

Lägg till en finish till din uteplats genom att dekorera den med tillbehör som är särskilt gjorda för utomhus . Beroende på storleken på din uteplats , kanske du vill placera en hängmatta eller en utomhus eldstaden på det . Andra tillbehör som du kan dekorera din uteplats med är en matta i alla väder , ett vattenfall , utomhus privatliv skärmar , utomhus klockor och termometrar ; om du inte redan har ett bord med ett paraply , kan en fristående fribärande paraply lägga lite skugga på dagen utomhus . Addera