Hur man bygger en Tegel och block spis

En utomhus spis ger en mysig plats att sitta på en höstkväll , som ger din trädgård en välkomnande sken . En kombination av betongblock och eldfast tegel gör för en säker och hållbar spis . När behöriga DIY -entusiast borde kunna konstruera en tegel och blockera spis med rätt utrustning och lite tålamod . Saker du behöver
Måttband
Chalk
Betongblock
Broom
Murbruk
Vattenpass
Hälla betong
Tegelstenarna
Murslev
Steel ark
Stål stycke
Gjutjärn spisinsats
Visa fler Instruktioner
1

Bestäm var din spis kommer att sitta . Det måste vara på en plan betongyta för att undvika att undergräva dess integritet . En uteplats är perfekt .
2

Märk ut mått på din spis med krita . Du kan göra den öppna spisen som små eller stora som du vill. Att basera dina mått på storleken på dina block innebär att du inte behöver skära betongen . Addera 3

Placera ett betongblock så att dess yttre kant är i jämnhöjd med din eldstad krita kontur . Rita en krita linje längs den inre kanten av blocket på marken. Upprepa i ytterkanten av eldstaden området .
4

Sopa rengöra området den öppna spisen att ta bort eventuellt skräp . Detta säkerställer dina block sitter sanna och skapar en kraftig , nivå spis .
5

Blanda murbruk enligt tillverkarens anvisningar . Lägg ett lager murbruk på betonggolvet mellan de två krita linjer du gjort . Använd en spackel för att få ett jämnt lager
6

Placera betongblock - . Med hålen orienterade vertikalt - kring denna omkrets murbruk . Använd ett vattenpass för att säkerställa blocken är nivå .
7

Placera murbruk inuti denna omkrets block och passar betongblock över , med hjälp av vattenpass för att kontrollera att de är sanna . Upprepa tills insidan området är fullt av block .
8

Blanda betongen enligt tillverkarens anvisningar . Lägg betong i hålen i blocken och plana ut så det är i jämnhöjd med den övre kanten av blocket. Låt torka . Detta är basen för din spis
9

Placera en stålplåten över toppen av betongblocken . Detta skyddar dem från värmen av elden , som de kanske inte till fullo kan stå emot .
10

Spray dina eldfast tegel med vatten 24 timmar före användning .
11

Placera murbruk i ytterkanten av eldstaden runt ryggen och sidorna . Placera eldfast tegel längs denna mortel linje . Peka var på plats för att se till att de är sanna och ligger an mot angränsande tegelstenar för att säkerställa en solid vägg .
12

Placera murbruk över insidan av denna linje och fyll i med eldfast tegel , vilket ger dig ett enda lager av eldfast tegel över arket .
13

Upprepa , bygga upp bara ryggen och sidorna av spisen till önskad höjd . Lägg lager av eldfast tegel inne tills du lämnar ett utrymme stort nog för att bekvämt hus din spisinsats . Stagger lederna i tegelstenar för extra stabilitet .
14

Lägg till ett stålstyckeöver toppen av din spis . Lägg mortel och ett lager av eldfast tegel över toppen .
15

Placera gjutjärn spis infoga i den fyrkantiga hålighet skapas vid eldstaden .
16

låt eldstaden botemedel för fem till sju dagar före användning . Addera