Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Tabeller >> Content

Hur Göm Repor på ett soffbord

Repor på ett soffbord är uppenbara och fula ; i områden där målet har skrapats bort , är ljusare , oavslutat trä som utsätts . Du - och besökare till ditt hem - kan inte undgå att märka dessa fläckar . Men du kan dölja repor genom att dö den oavslutade trä för att matcha resten av ytan . Beroende på djupet i början, kanske du kan använda det naturliga färgämnet som finns i vissa nutmeats . Djupare repor kräver ett färgat vax pinne . Detta är vad du behöver
valnöt eller Brasilien mutter
mjuk trasa
Färgade vax pinne
plast spackel
Visa fler Instruktioner
1

Torka bord med en ren trasa för att avlägsna damm och smuts . Används trä - rengöringsprodukter som ger en oljig glans , kan dessa störa scratch behandling .
2

Spricka en valnöt eller Brasilien mutter för att exponera nutmeat . Nötterna innehåller en fet färg som mörknar i färgen färdig ved efter exponering för luft .
3

Gnid nutmeat ordentligt fram och tillbaka över den repa tills färgen på det repade området matchar den omgivande träet . Gå med ledning av träfibrerna för bästa resultat .
4

Buff den repad yta genom att gnugga kraftigt med en mjuk , ren trasa . Polering blandar den oljiga muttern rester med omgivande yta för ett mjukare utseende .
5

Gnid scratch med en färgmatchadvax pinne om det fortfarande är uppenbart efter att ha använt nutmeat . Insättning nog vax i grunden för att göra det ännu med eller lite högre än den oskadade delen av bordsskivan .
6

Skrapa den lappade området med en plast spackel för att platta till den och ta bort eventuella överflödigt vax . Polera scratch med en mjuk trasa tills den är slät . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/tables/1012039240.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.