Hur man gör Hopfällbara bordsben

När du har en tabell som används bara ibland , till exempel för kortspel eller hantverk , är det vettigt för sina ben som ska utrustas med fällbara konsoler så att bordet kan vikas platt och förvaras när den inte används. Oavsett om du bygger en helt ny tabell eller vill ändra en befintlig installation av fällbara konsoler till benen är ett enkelt gör- det-själv- jobb som kan fyllas i på en eftermiddag . Detta är vad du behöver
Pencil
Folding konsoler
Borrmaskin
1/16-inch borr
Skruvar
Visa fler Instruktioner
1

Sand och fläckar eller måla bordsskivan och benen som önskat . Låt dem torka helt om de har målat eller målat , lägg sedan bordsskivan upp och ner på en ren och plan yta . Om du arbetar på en befintlig tabell med benen redan ansluten , använd en borrmaskin eller skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller benen på bordet .
2

Använd en penna för att markera där benen ska placeras när de är ovikta och sticker ut vertikalt från bordsskivan . Det bör finnas ett ben i varje hörn av bordet . Addera 3

Vik benen ner innan du installerar konsoler för att vara säker på att de inte överlappar varandra eller blockera varandra . Beroende på längden av benen , kan de ha möjlighet att lägga sig mot varandra vid centrum av bordet eller varje ben kan behöva vika ner till höger eller vänster , så att ett ben löper längs varje sida av bordet , när de är alla vikta . När fällbara layouten har avslutats , står ett av benen tillbaka upp vertikalt och ställa de andra åt sidan .
4

Öppna den första fästet hela vägen och låsa den på plats . Placera fästet mot bordsbenet , så att den lilla plattan i ena änden av fästet passar tätt mot benet , medan den andra passar mot botten av tabellen . Dubbelkolla att vara säker på att konsolen är placerad så att benet kommer att lägga sig i rätt riktning .
5

Märk ut var skruvhålen mot benet och bordet med en penna , och sedan ta bort konsolen . Använd en borrmaskin med en 1/16-inch borr för att borra små hål i varje blyertsmarkering , och sedan sätta fästet på plats . Kör skruvar i varje hål för att fästa konsolen på plats .
6

Upprepa fästet installationsprocessen på var och en av de återstående tre bordsben . Addera