Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> utemöbler >> Content

Hur man gör en gräsmatta stol hänger med sadelgjord

Fällbara stolar gräsmatta är mångsidiga möbler som är bra att ha till hands för alla typer av utomhus tillfällen . För en fotbollsmatch , en picknick , en utfärd till stranden eller en informell utomhus insamling , gräsmatta stolar är lätt och enkel att bära . När du ta en gräsmatta stol med dig , är det praktiskt att ha en snabb tygkassar att lägga den i så du kan ha händerna fria för att bära det oändliga antal andra saker du kan behöva ta med dig . Att göra en gräsmatta stol toto är ett snabbt och enkelt projekt som kan slutföras inom några hours.Things Du behöver
Canvas tyg
Måttband
Saxar
bomull sadelgjord
Samordnande tråd < br > Pins
Storlek 16 symaskinsnål
Symaskin
Visa fler Instruktioner
1

Mät längden och bredden på din gräsmatta stol . Lägg 2 inches till varje mätning och skriva dessa siffror ner .
2

Tvätta och torka canvas och trimma bort eventuella hängande trådar från kanterna . Stryk tyget med en het ånga inställning för att ta bort rynkor . Placera på en plan , hård yta . Addera 3

Klipp ut två rektanglar från din canvas . Varje rektangel bör vara av samma storlek som de mått du skrev ner .
4

Placera duk rektanglar höger sida tillsammans och stift runt båda kortsidorna och en långsida . Byt din synål till storlek 16 nål , vilket gör att du enkelt kan sy genom den tunga canvastyg .
5

Sy runt de tre nålas kanterna med en rak söm och en halv tum sömsmån . Stygn i båda ändarna av din söm för att säkra dina stygn .
6

Sänk övre råa kanten av din gräsmatta stol hänger ¼ - tums hela vägen runt . Järn denna veck på plats . Vik ner ytterligare en tum hela vägen runt och stryka på plats . Nåla fast de vikta kanterna .
7

Skär en 32 - tums längd bomullsband. Sy båda råa ändar med en sicksack för att förhindra ändarna fransar sig .
8

Placera ena änden av bomullsbandtill toppen av varje sida söm på påsen för att skapa en bärrem . Centrera bandet över sömmen och rada upp den delen av bandet så att det motsvarar den vikta nedre kanten av den övre delen av duken påsen. Stift på plats.
9

Sy runt hela den övre kanten av påsen , med användning av en rak söm och en ¼ tums sömsmån . Ta dig tid att sy över bomullsband. Stygn i båda ändar av din söm .
10

Trim överflödig tråd och sväng väskan med rätsidan utåt . Placera vikta gräsmatta stol i väskan . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/patio-furniture/1012038360.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.