Att göra en läder Osmanska Från en Trunk

Ottomanerna är inte bara bekvämt och bra för att sätta upp fötterna , men de kan också lägga till en touch av stil till ditt vardagsrum . De ger också en plats att lagra saker såsom fjärrkontroller och tidskrifter . Du kan göra din egen bekväm läder ottoman om du råkar ha en gammal stam som ligger runt . Allt du behöver är några grundläggande verktyg och en snabb resa till hantverk butik . Detta är vad du behöver
Trunk
skruvmejsel ( Phillips eller flathead ) katalog Mät
Sax
Foam stoppning
Läder ark
Super lim
häftpistol med klammer

Visa fler Instruktioner
1

Ta bort alla gångjärn , handtag och låsmekanismer från stammen med en skruvmejsel . Den övre delen av stammen bör lyfta rätt ut i stället för att svängas öppen . De lås, handtag och gångjärn skapar fula utbuktningar i läder . Separera locket från resten av stammen .
2

Mät varje sida av bålen och bålen lock med måttband och notera måtten . Addera 3

Skär ett tvärsnitt av skumvaddering för att matcha varje sidan av stammen och locket med undantag av botten, eftersom det inte kommer att vara stoppade. Skummet du skär för att täcka fram-och baksidan av bålen och lock bör utvidga en tum längre på varje sida . Det är så det finns inga luckor i hörnen när du placerar stoppning på stammen .
4

Limma varje avsnitt av stoppning på varje sida av bålen och lock med superlim . Tryck ordentligt så att stoppningen är säker och ger limmet flera timmar till helt torra . Stammen och locket bör nu vadderade hela vägen runt med undantag av botten .
5

Skär ett ark av läder till tillräckligt stora linda runt stammen . Upprepa detta med ett annat ark av läder mer lämpliga för locket.

Plåtens längd bör vara ungefär lika lång som längden av stammen plus två gånger höjden och två extra inches att linda inuti stammen. Till exempel om stammen är 20 inches lång och är 10 inches hög, bör arket vara 42 inches lång. Arket bredd bör vara lika med bredden av stammen plus två gånger höjden och två extra inches , så om stammen är 15 inches bred och 10 inches hög , skulle läder arket vara 37 inches bred.
6

lägg det stora skinnsidan nedåt och placera stammen i mitten . Vira läder runt det klädda bålen och häfta ihop kanterna av läder arket till toppen av insidan stammen. Gör flera dussin häftklamrar för en säker passform . Lädret ska sluta tätt runt stammen .
7

Upprepa samma process med lock och en annan , mindre blad av läder . Staple kanterna av läder arket på insidan av bagageluckan lock.
8

limma häftade kanterna av läderarketnedåt med superlim för extra säker passform i både stam och locket . Du bör nu ha en vadderad läder ottoman med ett lock som du kan lyfta på och av . Addera