DIY En Rocking Osmanska

En gungande ottoman , även känd som en " segelflygplan " ottoman , är ett trevligt komplement till en gungstol - den ottomanska kan användarens fötter att gunga i synkroniserad rörelse medan användaren stenar i stolen . Det enklaste tillvägagångssättet för att skapa en gör-det - själv gungande ottoman är att köpa ett segelflygplan kit från ett hem förbättring butik . Finns på slutkundsmarknaden Kits för flera modeller av ottomanerna i big - box -butiker och järnaffärer . Om du vill , men kan du konvertera en vanlig ottoman till en gungande ottoman med hjälp av en snurrstolben montering . Den segelflygplan ottoman kit eller snurrstolutbytesenhetkan innehålla en enda piedestal bas eller kan innehålla vapen som vilar på golvet . Många ottoman segelflygplan kit inkluderar Allen skiftnycklar för att dra åt den medföljande fästen . Andra kan innehålla platt - head eller stjärnskruvarna , och du skall ge verktyg . Detta är vad du behöver
ottomanska med ett torg inramat botten
ottomanska segelflygplan kit eller snurrstolbasenhet
Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
DIY Rocking ottomanska Använda Glider Kit

1

Packa upp ottomanska segelflygplan kit och kontrollera all hårdvara med paket instruktioner . Se till att alla delar finns med i satsen innan du påbörjar jobbet .
2

Sänk ottomanska upp för att exponera botten , där segelflygplan församling kommer att fästa .

3

Montera segelflygplan basen . Vissa kit kommer att innehålla en piedestal bas med segelflygplan bilagor. För andra kit som innehåller en kvadratisk grundramen, montera och fästa fundamentet enligt anvisningarna .
4

Fäst glid enheten till basen . Vissa kit kommer att innehålla svängbara segelflygplan . Se till att segelflygplan är ordentligt fäst vid basen , och se till att alla fästelement är åtdragna .
5

Fäst den monterade basen till botten av det ottomanska . Om basen är en piedestal , fäster sockeln till mitten av botten på ottoman . För en ram bas , fäster ramen till botten av den osmanska enligt anvisningar från anvisningarna . Säkra ottoman till basen genom att dra åt fästelement och se till att segelflygplan har möjlighet att röra sig fritt .
6

Vänd Osmanska upprätt och testa segelflygplan mekanismen genom att flytta ottoman i en fram - och - gående rörelse.
7

klä den ottomanska eller placera en dekorativ kudde på ottoman för extra komfort .
DIY Rocking ottomanska Använda Swivel ordförande Base Assembly

8

Packa upp snurrstolenbasenheten och kontrollera alla delar och hårdvara mot förpackade instruktioner . Se till att alla bitar medföljer enheten innan du påbörjar jobbet . Den snurrstolmontering kommer sannolikt att vara i ett stycke . Se till att monterings stenar och fungerar bra innan du ansluter den till ottoman . Observera att en ram krävs på botten av ottoman för att fästa svängstolenmontering.
9

Vrid ottoman upp och ned för att frilägga botten, där det vridstolenaggregatet kommer att fästa . Om ottoman inte redan har en fyrkantig ram på botten av pjäsen , mode en ram med små remsor av trä . Fäst trä till botten av ottoman med spik eller lim . Se till att sväng - stol monteringsarmarkommer att nå till den gammaldags ram och kommer att fästa med hårdvaran som ingår i monteringen .
10

Montera snurrstolenstycke , om det behövs . Den snurrstolmontering kommer sannolikt behöva någon ytterligare montering .
11

Fäst snurrstolenenheten på fyrkantig ram på undersidan av den osmanska använda hårdvaran medföljer enheten . Dra åt alla fästen och skruvar .
12

Vänd Osmanska upprätt och testa ottoman genom att gunga fram och tillbaka .
13

Täck ottoman med klädsel trasa eller en dekorativ kudde . Addera

Nästa artikel

No