Hur man gör en Grill Varukorgen

Ingenting är ganska så frustrerande för en grill älskare än att ha någonstans att lägga ner grilltänger, eller laga mat , eller till och med lagra kryddor och grillutrustning. Ange grillvagnen. En roll - runt grillvagnenkan lösa alla dessa problem genom att ge gott om förvaring och beredning utrymme som enkelt kan rullas runt till den mest bekväma platsen som grillen fortskrider - från förutom grillen medan tillagningen pågår , att vid bordet eller buffé när mat som äts . Detta är vad du behöver
4 plankor 30 - tum , 1 - av -3 timmer
6 plankor 14 - tum , 1 - av -3 timmer
Trälim
2 plankor 40 - tum , 1 - av -3 virke
Såg
Borra
en 1/2-tums skruvar
2 stycken 1/2-tums plywood , 16 -för - 30 tum
4 plankor 35 - tum , 2 - av - 4 timmer
4 tunga hjul Billiga 3 - tums fördröjning bultar
1 bit trä bänkskivan , 20 -för - 30 inches
spackel
Wood fullföljande
Paintbrush

Visa fler Instruktioner
1

Form två plankor av 30 - tum , 1 - av -3 timmer och två plankor av 14 - tums , 1 - av - 2 timmer i en rektangel , med 14 - tums plankor på insidan så att den yttre dimensionen av rektangeln ramen är 16 -för - 30 inches . Lim ram tillsammans. Upprepa så att du har två identiska ramar .
2

Skär en 1 - av - 10 - tums remsa bort av den ena änden av två stycken 40 - tums , 1 - av -3 timmer , så att ände är formad till ett handtag. Sätt i två stycken 14 - tums , 1 - av -3 timmer mellan de två 40 - tums bitar , en plan med de icke - handtagsändar, de övriga 10 inches i från handtaget änden . Lim denna ram tillsammans Addera 3

Säkra alla tre ramar med tre 1 1/2-inch skruvar genom varje fog, från utsidan av de längre sidorna , i ändarna av den 14 . - tums plankorna.
4

Fäst ett stycke av 16 -för- 30 tum, 1/2-tums plywood över toppen av de två 16 -by- 30 -tums ramar med en 1/2 - tums skruvar drivs genom plywood i ramen var 3 till 4 inches . Dessa två ramar kommer att göra hyllor för grillvagnen, och ramen med handtaget kommer att vara toppen .
5

Center en tung caster på slutet av fyra stycken 35 - tums , 2 -by- 4 timmer, vilket kommer att vara vagns ben. Säkra hjulen på plats med skruvarna som följer med hjulen genom skruvhålen i caster montera plåtar i ändarna på benen .
6

Lägg de tre ramar på sina långsidor , cirka 10 inches isär , med hanterade ram upptill . Placera två kund ben över sidorna av ramarna och justera sin position så att den övre delen av benen är i jämnhöjd med överdelen av den hanteras ramen och den nedre delen av benen är i jämnhöjd med botten av den sista ramen . Den mittramen ska centreras , och låren spola även med kanterna på alla tre ramar .
7

Säkra benen till samtliga tre ramar med fyra 3 tum fördröjning bultar genom utsidan av benen i ramarna . Vrid benen och ramar över , och upprepa med resterande två ben på andra sidan .
8

Stå vagnen upp på benen och placera en bit av 20 - av - 30 - tums trä bänkskiva ovanpå den hanteras ramen. Det bör vara i jämnhöjd med slutet av ramen som inte har handtag , så att handtagen sticker förbi bänkskivan 10 inches .
9

Fäst bänkskivan på ramen med skruvar genom bänkskivan i ramen. Välj skruvar tillräckligt länge för att gå igenom bänkskivan och runt hälften av ramen.
10

Fyll skruvhålen med spackel och låt torka innan du avslutar vagnen i önskad trä. En väderbeständig lack är perfekt , så vagnen kommer att överleva att bli lämnad utanför . Addera