Hur man installerar Inuti skåp Belysning för ett badrum fåfänga

Badrum fåfänglighet är ofta svåra att se i sina mörkaste hörn . Eftersom dessa bassänger används för lagring, kan viktiga objekt ofta finna sin väg in i de delar av det inre som skyms av skuggor. Installera belysning inne i fåfänga är ett sätt att säkerställa att du kommer att kunna se allt innehåll , samt göra det inre av fåfänga mer tilltalande . Detta väl upplysta interiören kommer att fungera som ett incitament för att hålla insidan av fåfänga ser organiserad och attraktiv . Saker du behöver
Undershelf lampor
Borra
Borrskär
Träskruv , 1/2-tums
Snickeri häftapparat
Staples
Eltejp
Visa fler Instruktioner
1

Placera undershelf ljus på önskad plats inne i fåfänga . Håll dem på plats och ha en assistent koppla dem i. Justera avståndet mellan lamporna tills de lyser upp interiören för att passa dig . Koppla lamporna och markera positionen för fastskruvhålenför varje ljus .
2

spåra den bästa vägen för ljuset sladden för att ta , ut längs styrelserna för fåfänga och till närmaste utlopp . Markera eventuella hål som behöver göras i styrelserna för fåfänga , ta hänsyn till om den elektriska sladden kan lossna från ljus för enkel passage , eller om ett hål kommer att behöva göras för hela elektriska kontakten .

Billiga 3

borra upp hålen för belysnings skruvar , försiktigt så att inte borra igenom styrelserna helt. Borra upp hålen för passage av den elektriska sladden , borrning genom brädorna helt. Se till att den elektriska sladden är urkopplad . Passera den elektriska sladden genom hålen och fäst den på undershelf ljus .
4

Flytta de undershelf ljus och fäst dem på sina platser med 1/2-tums träskruv . Dra åt alla skruvar i alla lampor ordentligt , är noga med att inte dra och knäppa plastljushöljet.
5

Kör den elektriska sladden ut från varje ljus , hålla den stram . Kontrollera att sladden inte är inkopplad , då häfta det på plats mot styrelserna för fåfängan var 6 tum för att hålla sladden tight . Upprepa tills sladden kommer ut den fåfänga . Koppla in sladden i vägguttaget . Addera