Hur man bygger en Sko & Purse Storage Skåp

Kvinnor har ofta mer skor och väskor än sina garderober rymmer . En sko och handväska förvaringsskåp är en lösning på detta problem , och det är ett projekt som den genomsnittliga homeowner allmänhet kan slutföra på egen hand . Genom att använda billiga byggmaterial såsom plywood , kan du skapa en anpassad förvaringsskåp för dina tillbehör som kommer att kosta mycket mindre än något från en återförsäljare av möbler . Genom att bygga den själv har du också frihet att anpassa den hur du vill . Saker du behöver
Måttband
1/2-tums plywood
Cirkelsåg
Spikpistol
måla eller bets
Klarlack eller polyuretan
2 - tums träskruvar
Stud finder ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Mät utrymmet där du tänker installera din sko och handväska förvaringsskåp med ett måttband . Spela in längd , djup och höjd mätningar av det utrymme för att bestämma måtten på ditt skåp .
2

Gör en skiss av ditt skåp och skriva i mätningarna som du just tog. Bestäm hur många horisontella hyllor som du vill använda för att dela ditt skåp och hur många vertikala avdelare som du planerar att installera för att dela upp det i Cubbies . Det kan vara klokt att skapa en eller två låga hyllor för skor och en högre hylla för plånböcker . Addera 3

Skär två skivor av 1/2-tums plywood till längd-och djup dimensioner ditt skåp med en cirkelsåg . Dessa skivor kommer att fungera som topp-och bottenpaneler . Använd cirkelsåg för att såga två skivor av 1/2-tums plywood , den här gången med hjälp av djupmätning och höjdmätning, minus 1 tum . Dessa kommer att vara sidopanelerna .
4

Montera en rektangulär ram med hjälp av de fyra skivor som du bara klippa , placera dem upprätt på sina längsta smala kanter . Sandwich sidstyckena mellan ändarna av de övre och nedre paneler. Kör spik från en spikpistol genom topp-och bottenpanelernain i sidopanelernaför att säkra dem .
5

Mät och markera positionen för dina hyllor på sidopanelernai din skåpramen med blyerts . Skär hyllor från 1/2-tums plywood med hjälp av djupmätningav ditt skåp och mätning av längd , minus 1 tum att redovisa bredden på sidopanelerna .
6

Skjut hyllorna horisontellt mellan sidopaneler . Montera hyllorna genom att driva spikar genom sidopanelernai tjockleken på hyllorna .
7

Skär vertikala avdelare du tänker installera ur 1/2-tums plywood med hjälp av djupmätningav skåpet och höjden på dina individuella hyllor . Mät ut och markera önskat läge för varje avdelare och skjut den på plats . Säkra avdelare med spikar genom topp-och bottenpanelersamt horisontella hyllor .
8

Paint eller fläcka ditt färdiga sko och handväska skåp . När färgen eller fläcken har torkat kan du välja att tillämpa ett lager klarlack eller polyuretan . Detta hjälper till att skydda ditt skåp från vattenskador , vilket kommer att vara viktigt om du installerar ditt skåp i en lera rum .
9

Placera färdig skåp i önskad position . Skjut in skåpet mot väggen så att de bakre kanterna på ramen är i jämnhöjd med väggen .
10

Förankra skåpet mot väggen genom att köra 2 - tums träskruvar i vinkel genom hörnen av rama in i väggreglar . Du kan behöva använda en regeldetektor för att hitta de väggreglar . Addera