Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Media Storage >> Content

Hur man väljer Ljud & Media förvaringsskåp

skåp Ljud och lagringsmedia ger ett säkert och attraktivt sätt att organisera och visa ditt hemmabiosystem och dina samlingar av musik , film och tv-spel . Media förvaring finns i många stilar , med olika material och funktioner för att passa din smak , heminredning och budget . Detta är vad du behöver
Hemmabio växel
Audio /video media
Måttband
Visa fler Instruktioner
1

Mät det tillgängliga utrymmet för nya ljud och media förvaringsskåp . Måtten på förvaringsmöbler visas på rutan , eller så kan du snabbt mäta en display modell i butiken .
2

Ta en snabb inventering av den utrustning du redan äger . Om din hemmabio består av en audio /video mottagare , DVD -eller Blu - ray -spelare och en widescreen-TV , kanske du bara behöver en TV-ställ med en två - hylla förvaringsskåp under. Om du har en CD-spelare , kassettdäck , videobandspelare och ett spelsystem , med ett ormbo av kablar bakom dem , kan en ljudkomponent rack bredvid en TV-ställ vara det bästa alternativet . Om du räknar med att bygga ut systemet senare , titta på skåp med plats så att du har utrymme att växa . Addera 3

Leta efter ljud skåp som kommer med glas eller trädörrar eller någon annan typ av skydd för komponenterna inuti . Glasdörrar kan du visa din utrustning . För en snygg presentation i traditionell inredning , kommer ett trä förvaringsskåp med massivt trä dörrar stängas till gömde alla dina komponenter och närvarande endast fasaden av en fin möbel.

Oavsett vad du väljer , dörrar roll eftersom ljud utrustning genererar mycket statisk elektricitet som drar damm och ludd som en magnet . Dörrar hålla dig utrustning renare .
4

Kontrollera att ljud skåpet är väl ventilerad i ryggen , med hål för routing audio - video-kablar och strömkablar . A /V-mottagare genererar en hel del värme , speciellt vid höga volymer , så du behöver ett ventilerat skåp .
5

Tänk på dina samla vanor och framtida lagringsbehov när du väljer mediaskåp. Modulära system fungerar bra för växande film-och musiksamlingareftersom du kan lägga till lagring som du behöver för att expandera .

Tänk på att om du planerar att öka din samling avsevärt , varumärket och stil av skåp som du köper i dag kanske inte finnas tillgänglig nästa år . Så om din 300 - DVD- skåp fylls , kanske du inte kan hitta en matchande skåp för att gå med det senare . Du kommer att vara kvar med valet av antingen inkompatibla skåp eller köpa en ny , större skåp .
6

Titta på lagringsenheter med justerbara hyllor . CD-skivor och DVD -och Blu - ray- fall är alla olika höjder när arrangerade på en hylla som böcker . Du måste kunna anpassa hyllor för att hålla olika typer av media . Som med ljud skåp , kan du köpa slutna lagringsmedia med dörrar för att dölja din samling eller öppna cabinents att visa alla titlar . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/media-storage/1012002415.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.