DIY : Entertainment Centers for LCD storbilds -TV

LCD stora tv-skärmar är ganska en investering , så du kommer att vilja göra så mycket som möjligt för att få ut det mesta av din investering . Att bygga ett nöjescentrum för din LCD-TV kommer att skydda den från olyckor och skador . Ett nöjescentrum är också ett underbart sätt att organisera ditt hem hemelektronik för enkel användning . Om du är något skicklig på hushålls byggprojekt , bör du lätt kunna bygga din egen nöjescentrum för din storbilds-TV . Material och Komma
igång

Du måste utarbeta en grundläggande byggnadsplan för din design innan du påbörjar projektet och inköp av material . Om du inte känner dig bekväm att utarbeta en egen plan, kan du köpa en från din lokala hem förbättring butik .

Vid utarbetandet av en plan som du kommer att behöva för att göra mätningar för att bestämma hur mycket utrymme du har för centrum . Håll i åtanke praktiska frågor som placering . Vanligtvis kommer du vill att objekt som en DVR eller Playstation för att gå under tv för enkel anslutning . Du behöver också exakta mätningar för din TV och andra enheter som kommer att gå in i nöjescentrum .

Vid mätning av din LCD-TV , se till att inkludera utrymme för fästet . Riktiga mätningar kommer bättre hjälpa dig att avgöra hur mycket virke och material som behövs för projektet . När du har en grundläggande uppfattning om utrymmeskrav och design, kan du nu bestämma vilka material som behövs .

Oavsett vilken design du bestämmer dig för , eller hur stor din skärm , är några grundläggande verktyg som behövs . Till att börja med behöver du måttband , skyddsglasögon och en snickarpenna. Du kanske vill använda ¾ tums plywood för de mest solida build . Du behöver också en cirkelsåg , borrmaskin , självspännrak kant , och trälim . För målning och estetiska skäl , kommer du förmodligen att behöva en roller , fogmassa , gips kniv , och naturligtvis färg eller bets för trä .
Byggnads

börja bygga , måste du börja med att skära träet enligt de mätningar av din TV och design . Du kommer att skära läktarna och hyllorna först och då du kommer att skära öppningar för TV och andra komponenter . Du kan använda routern för att skära skåror i sidorna på höljet så att hyllorna kan infogas in i träet snarare än vilande på pinnar. Detta skapar en kraftigare stativ för din storbilds-TV . Borsta trälim i spåren innan du installerar hyllorna skapar extra stabilitet . Du kan sedan börja montera resten av träpanel för din nöjescentrum . Avsluta med att måla eller bets som du väljer . Addera