Hur man bygger en PVC handdukshängare

Att bygga en PVC handdukshängare är ett enkelt projekt som nästan vem som helst kan utföra . PVC är lätt att klippa och använda för byggande . PVC handduk rack är bra bredvid en pool , i ett garage eller någonstans utomhus eftersom PVC är ett hållbart och billigt material . Också använda dem i badrummet eller köket . Enkelt ändra utformningen och storleken på denna torkställning för att passa dina behov . Gör det större för badlakan vid poolen och mindre för handdukar eller handdukar maträtt i hemmet . Saker du behöver
2 6 fot ½ - tums tjock PVC rör
4 5 fot ½ - tums tjock PVC rör
2 4 - fot ½ - tums tjock PVC rör
Måttband
PVC röravskärare
Sandpapper
8 ½ - tums PVC trevägs L beslag
PVC cement
½ - tums PVC T-koppling
Visa fler Instruktioner

1

Mät PVC-rör med måttband , och använda en penna för att markera mätningarna . Rita på den 5 - fot rör, två rör till 40 inches och två rör på 16 inches . Rita en blyertsmarkering vid mätningarna .
2

Rikta in PVC-rör kniven med blyertslinjen och skär på insidan av linjen . Gnid sandpapper på kanten av nyklippt röret Addera 3

Skapa en rektangel med rören från steg 1 , med hjälp av fyra tre - vägs L- beslag för att hålla hörnen tillsammans . ; detta är torkställning bas . Applicera PVC cement i beslag för att hålla rören glider.
4

Mät och skär fyra PVC-rör till 36 inches av det 6 fot rör , på samma sätt som i steg 1 och 2 . Sätt in de 36 - tums rör i toppen av tre - vägs L rördelar från steg 3 .
5

Tryck en T-koppling på alla fyra av de 36 - tums rör, och centrera dem på rören . Vänd beslagen så att de möter den motsatta sidan av rack långa vägar , eftersom dessa kopplingar kommer att hålla en lägre nivå handduksstång.
6

Klipp två rör till 40 inches från 4 - fots PVC rör. För in rören i tee rördelar från steg 5 , med en T-kopplingen i varje ände av röret .
7

Klipp två ledningar till 40 inches och två mer till 16 inches , av de 5 - fot rör, som i steg 1 och 2 . Montera en annan rektangel ovanpå de 36 - tums rör med fyra ytterligare tre - vägs L beslag .
8

Sätt PVC torkställning i eller något rum du gillar och hänga handdukar över de 40 - tums rör från steg 6 och 7 . Addera

Vorherige Seite

Nästa artikel