Hur man bygger ett skåp Runt en LCD-TV

LCD-tv lanserat en ny era inom tv- skåp . Med tunnare profil av tv , har skåpen för att hysa dem också antagit en tunnare profil . Beroende på storleken av den inställda och om det är väggmonterad eller sitter på ett stativ , bygga ett skåp runt en LCD-TV är ett projekt som gör - det-själv- konsumenter kan åstadkomma med tillförsikt . Använd fast virke för att ge kanterna på hyllorna en färdig look . Detta är vad du behöver
Måttband
1 - av - 12 - tums timmer
elektrisk geringssåg
Justerbar hylla spår w /nubb
Hammer
vinkelhake
Liten låda av 4 - penny finish naglar
1 - av - 2 - tums timmer
Visa fler Instruktioner
1

Klipp ut och markera de partitioner. Bestäm höjden på LCD-TV och lägg 4 inches. Klipp två bitar från 1 - av - 12 - tums timmer till denna längd med cirkelsåg . Gör en markering 1 tum från en långsida av skiljeväggen . Flytta tejpen 10 inches och gör ett annat märke en tum från långsidan . Upprepa detta från motsatt långsida .
2

Gör sidorna och hyllorna . Lägg 28 inches till höjden på TV: n för de sidor av skåpet . Klipp två bitar från 1 - av - 12 - tums timmer med cirkelsåg . Lägg till 26 1/2 inches till mätningen av bredden och skär fyra stycken från 1 - av - 12 - tums timmer . Addera 3

Markera sidorna för hyllor och justerbara hyllor spår . Gör markeringar på 11 1/4 och 12 inches från ändarna av skalmen för hyllorna . Gör markeringar 1 tum från långsidorna som du gjorde på partitionerna .
4

Installera de justerbara hyllan spår. Placera de justerbara hyllspåren på 1 tum märken på sidorna av skåpet. Håll dem mellan markeringarna för hyllorna och fäst dem med de medföljande nubb . Sätt fast de justerbara hyllan spåren på 1 - tums märken på partitioner.
5

Rita linjer på två hyllor för partitioner . Mät från ändarna av två av hyllorna och göra markeringar på 10 1/2 och 11 1/4 inches . Placera vinkelhake på märken och rita linjer över timmer .
6

Bygga skåpet . Fäst partitionerna till hyllorna märkta för dem med finish naglar . Var säker på de justerbara hyllspåren är vända mot ändarna av hyllorna. Ställ hyllorna med skiljeväggar mellan linjerna dragna på sidorna och de återstående hyllorna i toppen och botten av sidorna . Fäst dem med finish naglar .
7

Mät och skär monteringslister. Mät avståndet mellan sidorna och skär två bitar från 1 - av - 2 - tums timmer . Skaffa en mellan sidorna mot bottensidan av toppen med finish naglar . Upprepa detta på toppen av den nedre hyllan . Addera