Hur man Fluff en dubbel tryckavlastande madrass

En dubbel tryckavlastande madrass har ett ytskikt av vaddering som ger extra mjukhet och dämpning . Ibland är dessa kallas " lyx kudde toppar . " Både enstaka kudde toppar och dubbla kudde toppar blir tillplattad eller ojämn på grund av regelbunden användning . Regelbundet fluffa den pillowy översta lagret kommer att åtgärda dessa problem och säkerställa en bekväm tryckavlastande sovande erfarenhet . Detta är vad du behöver
Tung klädstreck ( om tillämpligt ) katalog Vakuum
Broom stick ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort alla sängkläder från madrassen . Ta bort kudden toppen om möjligt . Om din kudde är sytt på madrassen , gå direkt till steg 3 .
2

Häng kudden toppen över en tung klädstreck . Gör detta utanför så att luftflödet för att hjälpa ludd kudde toppen . Ersätt den övre på madrassen efter några timmar av den hängande utanför . Addera 3

Använd en vakuumslangen tillsats för att försiktigt suga den övre ytan av den tryckavlastande . Detta tar bort damm och hjälpa ludd ytan .
4

Använd en kvast pinne eller händerna för att slå madrassen toppen . Hit det svårt på olika ställen för att flytta runt i tryckavlastande fyllning .
5

Byt sängkläder. Addera