Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> madrasser >> Content

Hur man kan räkna rätt madrass för dig

Den typiska vuxna kräver mellan sju och nio timmars sömn varje natt , enligt National Sleep Foundation . Sömnbrist leder till flera potentiella hälso-och säkerhetsrisker , bland annat ökad risk för hjärtsjukdomar, diabetes och fetma . Ett sätt att säkerställa att du får en god natts sömn är genom att plocka rätt madrass . Pris

Ange ett pris för madrassen . Det finns flera faktorer, bland annat kvalitet , storlek och tillverkare , som avgör madrassen pris . Tänk på hur ofta madrassen kommer att användas vid inställning av pris. Denna madrass kommer att användas sju till nio timmar om dagen , sju dagar i veckan . Spendera mer på egen madrass än du skulle spendera på en madrass för gästrummet , som inte kommer att sov på så ofta .
Bäddmått

Välj storlek utifrån rummets storlek och din personliga situation . Till exempel är en twin madrass tillräckligt för ett barn eller en tonåring , medan två vuxna kanske föredrar lyxen av en California kung . En fullständig eller drottning madrass är också ett bättre val för en tonåring eller vuxen människa med ett mindre sovrum . En extra lång twin madrass fungerar för en växande tonåring som har ett sovrum som inte kommer att rymma en fullständig eller drottning madrass .
Comfort

Välj madrass baserat på din personliga komfort . En del människor föredrar en fastare madrass , medan andra tycker att falla in i en mjuk , tryckavlastande modell . Generellt fastare madrasser är billigare än mjukare modeller , men ger mer stöd för personer som lider av rygg-och nackproblem . Om du har en partner , anser en två zoner justerbar madrass som låter dig både att välja din komfort nivå .
Madrass Material

Välj en typ av madrass . Moderna madrasser finns i fyra varianter : luft , vår eller spole , latex och skum . Luftmadrasser stöds av en plastblåsasom kan justeras beroende på din komfort nivå . Skum och latexmadrasser tenderar att vara dyrare än en traditionell spole eller resårmadrass , men också komma med en längre garanti .
Testa madrass

Testa madrassen innan du köper . Ligg på madrassen i din typiska sömnlägeoch testa sin komfort och hållbarhet . I förekommande fall , ta med din partner för provet för att säkerställa sin komfort nivå är uppfyllt. Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/mattresses/1012002082.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.