Hur att rengöra Läder

En kvalitetsläderhar bra utseende av läder , utan krav på hög underhåll för rengöring och konservering . Regelbunden dammsugning och rengöring hålla denna läderliknande vinyl i toppform . Du behöver inte en specialiserad vinyl eller konstläder renare ; regelbunden mild tvål och vatten kommer att göra .
vad du behöver
Dammsugare med fogmunstycke
Dust tyg
skål med varmt vatten
Mild skålen eller handtvål Omdömen mjuka , vita handdukar eller trasor
Bomullstoppar
Instruktioner
1

Vakuumläderstoppade möbler för att ta bort damm och smuts . Ta bort alla kuddar eller kuddar om möjligt och dammsuga utsatta områden. Använd skreva verktyg för att nå in i sprickor och djupa fördjupningar . För en plan yta som en stoppad skrivbord pad, använd en damm duk istället .
2

Lägg en skvätt flytande diskmedel eller handtvål med en skål med varmt vatten . Doppa en mjuk vit handduk eller trasa i vattnet och snurra runt lite . Vrida ur det mesta av vätskan från handduken .
3

Torka hela läder yta med mild tvållösning . Blöt en vit handduk med vanligt vatten , vrida ur det mesta av vattnet , sedan torka av konstläder igen . Torka läder med en annan vit handduk .
4

Blöt en bomullstuss för att rengöra smutsiga spår och fördjupningar i konstläder möbler , som till exempel i närheten av rörledningar eller i närheten av knapparna på tuftade kuddar . Torka områden med en handduk virad runt fingret .