Planerna på att göra en Coat Tree

Coat träd är vackra verk av trä byggnad som håller på att fasas ut till förmån för klädförvaring . Dessa stående enheter är också ersätts av utrymmessparandeväggelement . Dock är pälsen trädet en vacker möbel som du kan skicka vidare till dina barn eller vänner . Pälsen träd är en symbol för långsammare och mindre trångt gånger , när en enkel rock trädet var inte för mycket i ett rum , utan snarare en enkel funktionsmöteformulär . Plans

hitta rätt design för pälsen trädet är avgörande för ens njutning av pjäsen . Om pälsen trädet är alltför vanligt , än den kan vara en nagel i ögat på ett elegant rum . Om pälsen trädet är för fint det kan vara svårt att bygga och för fint för att passa bekvämt i ett rum . Att ta bitar från varje typ av design eller plan är också ett alternativ , och kan göra för några mycket unika bitar .

Alla coat träd har en primär " trunk " vilket är typiskt en slipad och lackad 2x4 träbit . Grenarna kan vara allt från finare snitt bordläggning till metall byglar . Fötterna är ofta mindre styrelser av samma material som " trunk " .

Sand och lack varje bit före montering för att säkerställa en stabil konstruktion av verket . Använd både spik och trälim för att hålla ihop bitarna snarare än det ena eller det andra . Kombinationen av spik och trälim gör för en mycket solid grepp och kan förhindra pälsen trädet från att kollapsa under tyngden av de rockar .

Material

Det finns många olika träslag som du kan använda att göra en päls träd . Metall kan också användas för att skapa dessa vackra bitar . Hitta material som bäst passar behoven i pälsen trädet och din stil . Om pälsen trädet kommer att hänga bör användas en hel del tunga eller våta rockar och jackor, metall eller ett hårt trä som ek . Om pälsen trädet endast kommer att hålla lätta jackor eller kommer att i första hand användas för dekoration , använd en mjukare trä som furu .

Se till att alla de verktyg som behövs för att slutföra projektet finns tillgängliga . Om ett verktyg inte är tillgänglig , kan det vara bättre att köpa verktyg snarare än att försöka använda ett annat verktyg på ett sätt som den inte var avsedd . Vänner och familj kan ofta hjälpa till att ge verktyg i form av utlåning ett verktyg , men se till att återvända verktygen i gott skick . Dessa verktyg kan innefatta ett bord såg, en slipmaskin eller sandpapper , pensel , hammare , spik och trälim . Andra verktyg för att gravera eller bränna mönster i träet kan också användas för att lägga till unika stil på pälsen trädet . Addera Finishing

Trä som är kvar ofärgade burk snabbt försämras på grund av vatten -eller slitage . Det är mycket viktigt för att färga träet med en vattentät tätning . Detta kan göras i solida färger för att matcha rummets inredning eller i en naturfärgad fläck . Oavsett vilken typ av färg som du vill använda , se till att följa anvisningarna noggrant och tillämpa den i ett väl ventilerat utrymme .
Säkerhet

Kom ihåg att alltid bära skyddsglasögon när du arbetar på pälsen trädet . Dessutom bär ordentliga arbetshandskar för att undvika nedskärningar och fiberband under arbetet . Det kan vara mycket farligt att arbeta med trä- eller metallprojektutan ordentlig säkerhetsutrustning . Ta aldrig en chans med ditt liv eller kropp medan du arbetar med det här projektet . Addera