# >> Hem Trädgård >  >> Furniture >> Vardagsrum Möbler >>

Hur man tar bort Urin Lukt från Möbler

Ta bort lukten av urin från stoppade möbler kan vara svårt - särskilt om fläcken har haft en chans att ställa in i tyget . Med tanke på den stötande lukten av urin, är det emellertid viktigt att fullständigt eliminera odören - inte genom att täcka den med attraktiva luktande sprayer , men genom att neutralisera källan för lukt , så att den är borta för gott . En av de bästa produkterna för att ta bort lukten av urin från soffor, stolar och madrasser är borax . Detta är vad du behöver
Pappershanddukar, gamla trasor eller tidnings
Borax
Sponge
Vakuum med bilagor
Visa fler Instruktioner
1

Blot upp fukt från urin fläckar med absorberande pappershanddukar , gamla tidningar eller trasor . Ju mer urin som kan tas bort från tyget när det är färskt , desto lättare blir det att eliminera lukt .
2

Lägg små mängder vatten till borax tills en tjock pasta har bildats . Skapa så mycket av ett behov pasta för att grundligt täcka storleken på urin fläcken .
3

Gnid borax klistra in i urinen fläcken så att den tränger in i tyget och täcker hela drabbade område .
4

Låt borax pasta torka på tyget så att den har en chans att neutralisera urinlukt från möblerna . När torr , dammsuga borax från klädseln med hjälp av tillbehören på din dammsugare .
5

Lukta på tyget för att se om det finns någon kvardröjande urin lukt på möbler . Om så är fallet , upprepa ovanstående process tills lukten är helt elimineras . Addera