Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Köksmöbler >> Content

DIY : Butcher Block Island

slaktbänken öar gör idealiska arbetsplatser i större kök där du kanske vill ha en dedikerad matlagning område . På grund av deras inneboende hållbarhet , användning av kvalitetsslaktbänkeneliminerar ständigt behov av att använda skärbrädor på en vanlig köksbänk , och lägger till en varm rustikt utseende till alla hem matlagning utrymme . Konstruktion av en ö kräver lite planering , och mer än lite skicklighet på att arbeta med verktyg korrekt , men slutresultatet är värt ansträngningen . Saker du behöver
Sex 2 - by - 4 skivor
Måttband
Penna
T - square
bockar
Cirkelsåg
Trälim
Borrmaskin < br > 3 - tums träskruvar
4 - av-6 - fot , 3/4-tums tjock plywoodpanel
Straight
Bygg torget
2 - tums träskruvar
Två 2 -by -6 styrelser
Åtta medelstora vinkelparenteser
1 - tums träskruvar
1 - av - 3 -för - 10 styrelse
40 - av - 46 slaktbänken panel
1 1 /2 - tums efterbehandling skruvar
Visa fler Instruktioner
1

Cut fyra 35 - tums 2 - by - 4 ombord bitar för att bilda ben slaktare Block Island . Mät styrelser med ett måttband och markera skurna linjer med en penna och T - torget . Lägg skivorna på bockar och göra nedskärningar med en cirkelsåg . Mät och kapa ytterligare fyra 2 - by - 4 bitar till en längd av 28 inches , och ytterligare fyra korta stycken som mäter sex inches lång .
2

Placera en av de 35 - tums skivor över bockar och placera två pärlor av trä limma ner längden på den stora ytan . Pressa linjer lim ner i ansiktet av en 6 - tums ombord också. Lägg den 6 - tums ombord på större styrelse med limmet sidorna mot varandra . Placera mindre bräda 1 tum högre än i slutet av den längre styrelse för att skapa en skårad utseende. Position tre 3 - tums träskruvar på lika avstånd på 6 - tums ombord och kör dem i längre bit med hjälp av en borrmaskin . Upprepa byggandet av de andra tre benen precis som det första och det som alla benen åt sidan . Addera 3

Ställ en plywoodskiva på bockar och mäta en fyrkant 35 inches bred och 43 inches lång . Rita skurna linjer med en linjal och penna , skär sedan stycke för öns hyllan med en cirkelsåg .
4

Placera en linje av trälim över toppen av hack i varje ben . Montera skär plywood hyllan på hack i alla fyra benen . Säkerställa en rak linje genom att använda en konstruktion torg och köra två 2 - tums träskruvar genom plywood i benen för att säkra dem .
5

Mät och klipp en 2 - av-6 - av - 8 styrelse in i en 43 - tums bit och en 31 - tums bit med en cirkelsåg . Upprepa detta för att göra en totalt fyra skivor .
6

Lägg en långsida av ön ramen platt på marken och placera en av de 43 - tums 2 - by - 6 skivor på insidan av styrelserna ligger på marken . Placera toppen av brädet så det är en tum under toppen av benen och kör tre tre -tums träskruv i brädan och varje ben. Vänd ramen och upprepa detta för den andra långsidan .
7

Fäst två lika placerade vinkelfästen till den breda ansiktet på en av de 31 - tums skivor . Få konsolerna placerade precis vid slutet av styrelsens och montera dem med en 1 - tums träskruv . Placera två fästen på den andra änden av bordet och upprepa processen för den andra 31 - tums ombord då . Lay ram på marken med kortsidan nedåt och rikta in 31 - tums ombord med överdelen av de långa två -för- 6 bräda. Placera 2 - tums träskruvar genom konsolerna och in i långa brädor för att slutföra den övre ramen.
8

Mät och markera tre 35 - tums skivor på en 1 - av - 3 -för - 10 ombord och rita skurna linjer . Lägg skivorna ut över ramen från en lång 2 - av-6 till den andra . Space dem jämnt över toppen av ön och kör två 1 - tums trä skruvar ner genom ansiktet av de 1 - by - 3 brädor i toppen av 2 - by - 6 kanaler .
9 < p > Ställ in 40 -för- 46 bit slaktare blocket på toppen av ön och centrera den exakt i utrymmet . Underifrån , kör en 1/2-tums efterbehandlings skruvar upp genom 1 - by - 3 skivor och in i slaktbänken . Låt en medhjälpare hålla blocket ned under körning skruvarna för att hålla den från att lyfta . Placera minst 4 skruvar in i slaktbänken för att säkra den . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1012001839.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.