Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Köksmöbler >> Content

Hur man bygger en 12 - Foot Farm Bord

Farm tabeller är rustik , hålla enkla elegans och är tillräckligt stor för en stor familj . Lägg till den primitiva charmen av gården tabellen genom att göra det själv . I byggprojekt är inte svårt och kan göras på mindre än en helg . Några grundläggande snickeri färdigheter är allt du behöver , och om du har åldrats trä för att lägga till tecknet på ditt bord , desto bättre . Saker du behöver
10 1 - by - 6 skivor , 12 fot lång
2 1 - by - 4 skivor , 6 meter lång
Pencil
Måttband
Carpenter torg
cirkelsåg
200 2-1/2-inch träskruv
6 2-av - 2-av - 8 fot bitar av virke
4 trä bordsben eller inlägg
Trä kitt
Sandpapper
Tungolja eller linfröolja
Visa fler Instruktioner
1

Skär två 1 - by - 4 skivor ner till 40 inches vardera . Skär två av de 1 - by - 6 - av - 12 -fots styrelser till en längd av 136 inches .
2

Lägg de fyra skurna skivor ut för att skapa ramen för basen av bordsskivan . Sätt de två 40 - tums skivor till insidan av de två längre Tavlor för den sida av ramen. Stå upp dem på kanten . Använd vinkelhake för att se till att fogarna är även i hörnen . Vrid in genom de yttre sidopanelerna och i ändarna av de tvärstycken som använder två träskruvar per hörn . Addera 3

Skär 11 stycken 2 -by- 2 till en längd av 40 inches vardera. Ställ dem i ramen mellan de längre sidostyckenpå 12 - tums mellanrum . Den sista en kommer att ha en något kortare avstånd mellan bäraren och den ände av bordet ramen. Skruv på plats genom att skruva från utsidan genom sidopanelerna och in i änden av varje stöd. Använd två skruvar för varje ände av varje tvärstöd.
4

Markera punkten i båda ändarna av de korta sidorna av ramen som är den exakta centrum . Placera de två första bordskortentillsammans med denna mittpunkt , en på varje sida av markeringen . Den översta styrelser är de återstående åtta 12 -fots styrelser . Rikta brädorna så det finns en 4 - tums överhäng på varje ände . Skruva på plats genom att placera tre skruvar ner genom varje styrelse och i slutet ombord på ramen . Ställ in skruvarna på nytt ca två inches isär över styrelser . Sink skruvarna till nivån av träytan eller lägre; låt dem inte sticka ut över träet .
5

Placera de återstående brädor genom att lägga till en styrelse vid sidan av var och en av de två första , och så vidare , tills alla åtta av bordskortenhar införts . Skruva fast dem på plats på samma sätt som de två första , lägga till tre trä skruvar ner genom styrelsen vid varje ände och in ändstyckena av ramen .
6

Vänd bordsskivan över . Fäst bordskortentill de tvärstag genom att skruva genom stöden och in i bordskortenfrån botten . Detta säkrar styrelser att stöden från botten och eliminerar ett bord fullt av skruvhuvudenatt spackla över .
7

Säkra benet inlägg medan bordet är fortfarande upp och ner . Du kan använda bordsben med en formad design som kan köpas i ett hem leverans butik eller bara vanlig trä inlägg . Ställ stolparna i hörnen av ramen. Säkra genom att skruva genom de yttre styrelser ramen och in i stolparna . Använd två skruvar på varje sida om stolpen eller benet ( fyra per ben ) .
8

Vrid bordet upprätt . Fyll skruvhuvudet hålen med trä spackel , sedan sand . Täta bordet med en bra finish olja såsom tungolja eller linolja . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1012001804.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.