Hur man gör en Fake marmor bänk

Målning en bänk med en faux marmor finish ger ytan ett elegant utseende till ett kostnadseffektivt pris . Marmor är dyr och tung , men du kan spara genom att lära den målningsteknik och tillämpa den på disken redan på plats . Ta dig tid att öva måla marmor ådring och marmorering på en skrot yta för att rädda dig från potentiella problem när det gäller efterbehandling bänk . Detta är vad du behöver
draperier
Diskmedel
Ren handduk
150 - grit sandpapper
Roller
Penslar
Primer
Satin emalj
Blandning skål
Naturlig svamp
Feather
Clear högblank lack eller sealer
kartong
Visa fler Instruktioner
1

Placera draperier runt räknarna och på golvet omger disken för att innehålla färg spill . Torka diskar rent med en vatten och diskmedel lösning och sedan torka disken med en ren handduk . Låt ytan lufttorka fullständigt innan man går vidare .
2

Rub en bit sandpapper med en 150 -grit konsistens över ytan av disken. Detta skisser ytan för att färgen fäster och inte skal . Torka av bänk med en fuktig handduk för att avlägsna sandpapper damm och låt ytan torka i ungefär två timmar . Addera 3

Täck ytan med en grundfärg , med hjälp av en rulle för att jämt täcka bänk. Låt primern torka i 4-6 timmar och sedan täcka ytan med en andra applikation. Låt primern torka i minst sex timmar .
4

Täck primern med en satin emalj i önskad baslack färg och låt färgen torka i 4-6 timmar . Täck ytan med en andra applicering av emalj och låt den torka i minst 48 timmar innan du applicerar faux marmor konsistens .
5

Häll ca 1/2 kopp basfärgen färg i en liten blandning kopp och nyans det med en droppe av grå färg för att göra det lite mörkare . Applicera en faux marmor finish genom att badda områden i disken med en naturlig svamp och ett tunt lager av den tonade färg för att skapa fläckiga områden på bänk . Låt färgen torka i ungefär två timmar innan du fortsätter med marmor ådror .
6

Paint marmor vener har laddats in i bänk med en mörkare färg än baslack, till exempel en mörkgrå eller sienna färg . Mjuka upp venerna genom att lätt borsta dem med en pensel eller fjäder .
7

Måla bänk med en umbra tonade genomskinlig glasyr om du vill lägga till lyster till ytan . Torka glasyr i ca 24 timmar , eller tills det stelnar helt .
8

Applicera en klar glans lack eller akryl sealer för att skydda målningen på bänk . Vänta en vecka innan du placerar objekt på den för att ge sealer tid att härda och hårdna . Addera