Hur man gör en Bar överhäng Bänkskiva Av Plywood

bar överhäng bänkskivan kan hjälpa lägga användbart utrymme till ditt kök , den eller underhållning rum . Genom att lägga barstolar , kan du använda denna typ av bänkskivan för att ge plats för gäster eller familjemedlemmar . Du kan lägga till ett överhäng bänkskivan till ett befintligt skåp , halv - vägg eller ö för att möta dina utrymme och sittbehov. Plywood fungerar som ett relativt billigt val för att bygga din bardisk - du kan täcka plywood med laminatskivor för att ge bänkskivan en färdig appearance.Things Du behöver
5/8-inch-thick plywood
Mätning tejp
Chalk linje
tabell såg
Drill
4 - tums träskruvar
Elektrisk skruvdragare
trälim
C- klämmor Flighter Palm sander
Laminat ark
Jigsaw
Kontakt cement
Roller
Router
1/2-inch-diameter styrstavar
File
Visa fler Instruktioner
1

Bestäm bredden och längden på bänkskivan . Om du planerar att lägga till sittplatser , bör bänkskivan sträcker sig ca 18 inches utanför kanten på skåp eller annat stöd .
2

Åtgärd två avsnitt av 5/8-inch-thick plywood på måtten för bänkskivan med ett måttband . Snap en krita som vid mätningsmarkeringarför att bilda en kontur av bänkskivan . Addera 3

Skär plywood sektioner längs krita linjer med en tabell såg . Placera en av plywood sektioner på skåp eller annat stöd .
4

Borra hål genom plywoodsektioneni stöd på 4 - tums mellanrum . Sätt i och dra åt 4 - tums träskruvar genom styrhålen med en elektrisk skruvmejsel för att fästa plywood till stöd .
5

Applicera trälim till den bifogade plywood . Placera den andra plywood sektionen på toppen av den första sektionen och justera kanterna . Dra C- klämmor längs omkretsen av plywood avsnitt och låta limmet torka över natten .
6

Ta bort C- klämmor . Sand kanterna på plywood sektioner med en palm slipmaskin .
7

Klipp 2 - tums - breda remsor av laminat med en sticksåg för att passa kanterna på bänkskivan . Applicera klister på remsorna och bänkskivan kanterna och låta cementen torka . Placera remsorna på bänkskivan kanterna och tryck dem på plats med en roller .
8

Kör en router längs kanterna på bänkskivan att trimma överflödigt laminat .
9

Klipp ut en sektion av laminat 1 tum större än måtten på bänkskivan . Applicera klister på laminatet och bänkskivan med en roller . Låt klister torka .
10

Placera 1/2-inch-diameter styrstavarpå bänkskivan på 12 - tums mellanrum . Lay laminatet ovanpå de plugg stavar , vilket innebär att 1 /2 tum av överhäng på alla sidor. Arbeta från mitten , ta bort styrstavarnaoch tryck på laminat på plats med en ren rollern .
11

Klipp bort överflödigt laminat med en router . Använd en fil för att ta bort vassa kanter från hörnen . Addera