Hur man gör och sätta glas till Solid Skåpdörrar

vitrinskåpet dörrar kan du enkelt hitta och använda objekt som lagras i ditt skåp . De bidrar också till ett mer öppet kök känsla och ger köket ett modernt utseende . Kanske den enda nackdelen av installationen av vitrinskåp är att de kan kräva att du att arbeta hårdare för att hålla bilen snyggt. Installationen omfattar avlägsnandet av de aktuella dörrarna och deras centrala paneler , och utbyte av glas för trä i mittsektionen . Detta är vad du behöver
Borra
Borrskär
Saw
tabell såg
Måttband
Glas , 1/4-tums tjock
Trä pinnar
Trälim
Clamps
Visa fler Instruktioner
1

Avlägsna dörren från gångjärnen med hjälp av en borrmaskin . Separera delarna av dörren genom att skruva loss dem om möjligt. Rita önskad bildstorlek på dörrarna om att skruva dem är omöjligt . Använd en såg för att skära igenom dörren längs en linje parallell med den övre delen av dörren , som följer den övre delen av den önskade ramen. Upprepa för att skära av bottenplattan .
2

Ta bort sidobrädorgenom att skära längs ramen markeringar , lämnar efter bara ett center panel . Ställ mittpanelen åt sidan. Sand de skurna kanterna av alla fyra ram styrelser . Addera 3

Kör fyra brädor genom ett bord såg och skär ett 1/4-inch-wide spår i mitten av varje skuren kant. Gör spåret 1/2 tum djup. Lämna sista tum av varje ände av de övre och undre skivor ospårat , men groove hela snittytan av sidobrädorna .
4

Ordna ramele brädor i plats och mäta dimensionerna hos ramöppningen i mitten . Lägg 1 tum till båda dimensionerna av denna ram och få en bit av 1/4-inch-thick glas för att passa in i detta utrymme . Skjut glaset i mitten av ramarna , som vilar i spåren .
5

Separera styrelser och borra två hål i ansiktet på varje bräda inom det område som går upp med en annan styrelse , att para ihop dessa hål för att göra åtta paren av hål i ramen. Ställ in en tapp i varje par hål och dra åt dem för att se om ram passar runt glaset. Justera vid behov. Med glaset på plats , tillämpa en sträng av lim i varje ände av varje pinne och längs varje angränsande ansikte . Kläm ihop brädorna runt glaset . Torka bort överflödigt lim .
6

Låt limmet torka över natten , sedan montera dörren till skåpet gångjärn med samma skruvar och en borr . Addera