Hur man lägger in en Eddie Bauer Complete Care Play Yard Tillsammans

Spela varven ger en säker plats för barn att sova och spela, kan ha händerna fria för att hantera hushållsuppgiftereller ta en paus . Den Eddie Bauer Complete Care Play Yard inkluderar en barnkorg , skötunderlägg och lekplats , och kräver endast en skruvmejsel för saker montering .
Du behöver
Phillips skruvmejsel
Instruktioner Review montera Play Yard
1

Packa madrassen från spelplanen och ställ den åt sidan .
2

Vrid spela varvet så att fötterna är vända mot marken . I mitten av gården ska förbli dök upp . Ta tag i korta övre stängerna och dra upp dem tills de klickar på plats . Upprepa för att klicka på längre skenor på plats .
3

Plocka upp en sida av pjäsen varvet och tryck ner mittdelen tills det klickar och låser på plats .
4

Placera madrassen i pjäsen varvet med den mjuka sidan uppåt . Använda hake och spärr öglor vid varje hörn för att fästa madrassen till basen av pjäsen varvet. Bekräfta den är ordentligt fastsatt innan du fortsätter .
Installera Change Station
5

Kontrollera den övre skenan av pjäsen varvet . Två intilliggande hörn har hål för att rymma den föränderliga stationen . Lokalisera dessa hål längs en av kortsidorna av pjäsen varvet ..
6

Skjut höger och vänster fack kontakter till höger och vänster staplar på skötstationen. Tryck tills de klickar och låser på plats. Leta efter hål längs två hörn av pjäsen varvet utformad för att rymma dessa anslutningar . Sätt fack anslutningsstängerde in i dessa hål tills de klickar och lås .
7

Pressa fjäril klipp på moderfacket och skjut in det i spåren på den föränderliga facket .

Lägg till Bassinet Omdömen 8

Ta bort madrassen från spel varvet och vik det att passa in i bassinet . Använd krok och loop remmar på en madrass för att hålla madrassen i uppfällt läge .
9

Sök efter klipp på kanten av bassinet och använda dessa klipp att fästa babykorg inuti spela varvet . Fäst med hake och ögla patchar mellan klippen för att fästa den på plats .
10

Skjut de två halvorna av varje bassinet stödstång i bassinet ärmarna . Lyft och skjut ihop dem för att ansluta och ger bassinet strukturstöd .
11

Placera madrassen i liggdelen så att den vadderade sidan uppåt . Använd krok och ögla kontakter för att fästa den vid varje hörn , vilket gör att den är ordentligt fastsatt vid varje hörn .
Montera Mobile
12

Håll utkik efter den sista återstående hålet i toppen ram spjälsäng.
13

Tryck chefen för mobilen i den övre delen av armen tills det klickar på plats . Placera hänganordningen så att skårorna i linje med flikarna på mobila huvudet . Tryck på hängaren på huvudet för att låsa den på plats .
14

Skjut botten av mobila stödpinne i hålet i pjäsen gården ramen tills du hör att det klickar .
15

Skruva av täckplattan på musik och ljuslåda medföljer play Yard och lägga AA-batterier . Sätt tillbaka locket och sätt tillbaka skruvarna .

Vorherige Seite

No