Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Barnmöbler >> Content

Hur att bestämma vilken typ av Toy Box är bäst för ditt barn

Många faktorer går in avgöra den bästa leksakslådaför ditt barn . Dessa inkluderar ditt barns individuella gillar, ålder , kön och rum utrymmesbegränsningar. Välj en leksakslådasom ger tillräckligt med utrymme , är säker att använda runt barn , och är estetiskt tilltalande för dig och barnet . Om möjligt, försök att välja en leksakslåda som kan användas för att lagra gamla leksaker när barnet har vuxit ur dem . Detta är vad du behöver
Anteckningar
Pen
Visa fler Instruktioner
1

Gör en lista på leksakslådaöverväganden i den bärbara datorn . Tänk hur många leksaker du behöver för att lagra och om du kan hitta en tillräckligt stor förvaringslådaför att hålla dem alla . Överväganden bör också omfatta barnets ålder och hur mycket pengar du vill spendera på leksakslådan .
2

Betrakta en öppen leksakslådautan lock . Barnen kan klättra in i leksakslådan och blivit instängd. Om du gillar utseendet på en leksakslådamed lock , dock bekräfta att locket kräver ansträngning för att stänga eller att locket stängs med ett mellanrum mellan lådan och locket . Alternativt , välj en box utan ett gångjärn . Med gångjärn lock kan sjunka plötsligt och fälla eller klippa fingrarna på barnet. Toy lådor med hål se till att barn kan andas även om de är låsta i av misstag . Addera 3

Leta efter en leksakslådamed fack . Detta hjälper enkelt organisera leksaker av olika storlekar .
4

Välj en stark leksakslådasom kan hantera missbruk , ifall barnet bestämmer sig för att stå eller hoppa på leksakslådan . Se till att lådan tål vikten av barnet. Köp en låda utan vassa kanter som kan skada barn .
5

överväga att köpa en funktionell leksak låda som kan bli en verktygslåda eller annan förvaringslådaefter att barnet växer upp .
< Br >

från:http://hem.98905.com/furniture/kids-furniture/1012035843.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.