Hur man har en Girly Room

För många familjer , att avsätta ett separat lekrum för vuxna och barn har blivit mycket populär . Vuxna kan få sina stora skärmar och liggvagnar , stereo surroundljud och utrymme för att underhålla . Barnen gillar att spela spel och har vänner över . Här är några tips för att förvandla din dotters lekrum till en girly rum där hon kan ta med sina vänner för att spela . Instruktioner
1

Fyll rummet med mjuk , plysch möbler . De nya mikrofiber tyger är bra för lekrum eftersom de är lätta att rengöra och ta hand om och finns i en mängd olika färger som skulle gå bra i girly rum , som lila , mintgrön eller ljusblå . Om rummet är stort nog , få en loveseat och matchande stolar eller en sektion som kan göras i en grop .
2

Ge flickorna en plats för att äta och dricka . Många flickor är födda värdinnor och behöver en plats att duka och servera sina godsaker till sina vänner . I ett hörn , placera ett bord med fyra stolar . En rund pub - format bord skulle vara riktigt coolt för henne . Addera 3

Gör plats för spel och controllers . Tjejer gillar tv-spel så mycket som pojkar gör , men de kommer oftast vilja inkludera andra verksamheter i sin speltid också, så du behöver inte göra videoskärmen och controllers en central del av rummet som du kanske i ett pojkrum .

4

Sätt ett litet kylskåp på rummet där hon kan lagra drycker . Hyllor för rätter och krimskrams ser trevligt ovanför kylskåpet . Om hon är tillräckligt gammal , då kan du inkludera en mikrovågsugn i rummet samt för att slutföra den lilla kökshörna .
5

Måla väggarna hennes favoritfärg och lägga massor av hyllor strategiskt runt i rummet så att hon kan visa sina värdefulla samlingar och böcker .
6

Kasta en shag matta på golvet för att komplettera de andra färgerna i rummet som de är i ropet just nu .
Addera