Hur man bygger ett slott formad säng

Barn drömmer ofta om att vara prinsessor och riddare och ett slott säng är ett underbart sätt att göra din söta prins eller prinsessa kännas som riktig kunglighet. Custom - byggda barnens slottsformadesängar är underbara , men de kostar en förmögenhet . Eftersom din familj är inte verklig kunglig kan bygga ditt eget slott säng från början vara ett sätt att ge ditt barn en fantastisk säng med ett mycket lägre pris tag.Things Du behöver
Graph papper , penna , linjal , kompass och gradskiva
Lumber och maskinvara som anges i din design planer
tabell såg
Jigsaw
Router
Spikpistol
Sander
Paint och primer
Målning verktyg

Visa fler Instruktioner
1

Förstå att detta är ett enormt åtagande . Anledningen till de specialbyggda slotts sängar är så dyra är att de kräver mycket arbete och en hel del material . Det kommer att bli en hel del arbete och de råvaror som du behöver kommer att bli dyrt också. Att bygga ett slott formad säng från grunden kräver tid , pengar och fysiskt arbete , så se till att du har gott om alla tre .
2

Sitt ner med ditt barn och anteckningsblock och fråga honom skulle han vill att se i slottet sängen . Göra en del eftertanke och tänka på de idéer du skulle gillar att införlivas i sängen , liksom. Addera 3

Mät upp rummet , och göra en layout av rummet ( till skala , naturligtvis ) på rutat papper , så du vet hur mycket utrymme du har att arbeta med . Se till att ta del av fönster, dörrar och garderober när du gör detta .
4

Köp eller ladda ner planer för en loftsäng . Självklart , om du ville helt göra det själv , kan du designa dina egna planer . Det är inte rekommenderat om du inte har stor erfarenhet av träbearbetning . För den genomsnittliga föräldern , med hjälp av färdiga planer är en bättre idé . Du kommer sannolikt att behöva ändra dem eller lägga på vid behov , eftersom det inte finns många slott säng planer finns . Men dessa planer åtminstonege dig en bra utgångspunkt , så de är fortfarande värt att köpa eller ladda ner .
5

Designa en front till sängen . Detta kan du göra på egen hand , eftersom det inte är viktbärande . Använd rutat papper så att du kan dra den för att skala . Några roliga objekt att inkludera kan vara fönster , torn och flaggor .
6

Samla de material du behöver . Det bästa sättet att göra detta är att titta på den plan du beslutat om och göra en lista på allt du behöver . De flesta av planerna kommer att ha en lista för dig att arbeta från , men det finns vissa grundläggande verktyg du behöver också. Försök att ha allt du behöver köpt och redo att gå innan du startar projektet .
7

Bygga sängen enligt de planer som du har köpt eller ner . Gör nödvändiga ändringar eller modifieringar som du vill ha . Lägg på något extra , som en bild eller torn som du tror att du barn kommer verkligen njuta av, och sedan spika beklädadesignen till sängen strukturen .
8

Måla hela sängen strukturen ska se ut som ett slott . Addera