DIY barnmöbler Cradle Bed

Baby vagga sängar är en underbar möbel för alla barn rum . De ger bekväma sovrum för spädbarn medan gunga dem att sova gott . Om du är missnöjd med din lokala butik val , kan du göra en baby vagga säng lätt . Gör din egen vaggan gör att du kan anpassa färgen och detaljerna . Förberedelse

Mät utrymmet i barnets rum där du kommer att sätta vaggan sängen . Tänk på att vaggan kommer att gunga fram och tillbaka så måste du kompensera dina mått för den gungande avstånd på vardera sidan av vaggan . Om du är osäker på hur mycket utrymme din vagga måste rocka ordentligt , skatta minst 6 inches av utrymme på vardera sidan .

Välj vilken typ av trä som du föredrar för vaggan . Du kan använda antingen plywood eller standard trä plankor för sängen delen . Om du väljer plywood , använder de tjockare timmer plankor av stödsystemet och sidor . Denna starkare trä gör det bästa stödet för sängen .
Bygg

Välj din favorit stil av säng för barnmöbler . Du kan välja mellan en säng som har fasta sidor eller en som har barer för sidan så att barnet kan se ut . I endera fallet sand ner basen av bädden innan monteringen sidorna. Detta kommer att förhindra en fragmentering medan du konstruera möbler och minska risken för splitter efter förslutning . Lägg sidorna i sängen med spik eller skruv . Se till att cheferna för hårdvaran är dunkade in i träet så att barnet inte kommer i kontakt med vassa kanter . Om du väljer att inkludera barer för den sida av sängen , väljer nog plugg stavar för att hålla avståndet mellan staplarna minimal . Små utrymmen kommer att hindra barnet från att få en lem fastnat mellan .
Finish
p Om du vill färga träet snarare än färg , använd en baby - säker fläck fri från skadliga kemikalier. Babies sätta allt i munnen , speciellt när barnsjukdomar , därför vidta försiktighetsåtgärder genom byggprocessen . Om du föredrar att måla vaggan , använd en blyfri färg som inte kommer att chip . Som barn börjar stående och klättring , kan de av misstag repa vaggan med sina naglar , så du vill vara säker på att färgen inte kommer att lossna . Efter färgning eller målning , lägga ett lager av baby -safe glasyr för att täta i fläcken och måla . Detta kommer att ytterligare skydda barnet från att utsättas för eventuella kemikalier . Addera