Hur man använder Sand Brickor

När man ser att anställa kreativa och uttrycksfulla aktiviteter för terapeutiska ändamål , sandmagasinär ett alternativ . Sand brickor används ofta för barn , men är ett möjligt sätt att terapi för alla åldrar . När man bygger i en sandmagasin, är medvetna tankar som är svåra att sätta ord såväl som omedvetna påverkan på beteende förmedlas . För många föräldrar och terapeuter , observera aktiviteten och resultatet är ett effektivt sätt att få inblick i en persons psyke . För individer , sandmagasinhar ofta en läkande effekt . Detta är vad du behöver
finkornig sand
Miniatyr föremål
Vattentäkt
Visa fler Instruktioner
1

Måla insidan av en bricka låda trä sand blå , om det är en oavslutad fack . Blått är en symbol för himlen och havet , och har en lugnande effekt . Lacka sandmagasinet .
2

Placera sandmagasinpå en plats där den enskilde bekvämt kan komma åt innehållet . Addera 3

Fyll sandmagasinungefär halvvägs med finkornig , ren sand .
4

Placera en brokig samling av miniatyrobjekt med sandmagasinet . Möjliga objekt inkluderar dockskåp eller tåg - fasta situationer , kulor , figurer, leksaker, snäckskal , stenar, fingerborgar , smycken , souvenirer, djur , knappar, trä rattar och gamla kostym smycken .
5

Supply en källa av vatten , till exempel små vattenkanna eller en sprayflaska .
6

Har användarna skapar en egen värld med sina brickor . De kan plocka några föremål de vill , och de är inte skyldiga att använda vattnet .
7

Ta bort alla objekt och släta ner sanden innan nästa användning .