Måla Idéer för pojkar köksskåp

Måla en gammal byrå är ett smart sätt att anpassa möbler till ett pojkrum , eller något utrymme för den delen . Låt inte ordet " renoverade " skrämma dig . En renoverad byrå behöver inte vara tråkigt eller ser ut som en trött hand-me - down . Massor av coola , iögonfallande behandlingar kommer att ha din gamla byrå ser bättre än ny och helt rätt för ett pojkrum . Kamouflage

Pojkar älskar kamouflage eftersom det väcker tuffa bilder av soldater och jägare . Måla en kamouflagemönstertar bara lite övning för att få rätt , men eftersom det är i princip fri form , är detta mönster mycket förlåtande för misstag och döljer ojämnheter . Camo är traditionellt görs i naturliga nyanser som brun , solbränna , och olivgrönt . För en twist , måla en kamouflagemönsteri oväntade färger , till exempel neonfärger . En annan twist målar fallet med byrå en solid färg och lådfronter i camo .
Svart tavlan

Nästan varje pojke skulle älska att klottra på möbler utan att få i trubbel . Denna fantasi är en verklighet med en byrå täckt av svarta tavlan färg , som är lätt tillgänglig i hemmet centra och färgbutikeroch fortsätter precis som vanlig färg . Tavlan färg är oftast svart , så du kanske vill lägga till några ljusa låda drar eller målade trim för en touch av färg .
Checkerboard

Välj din sons favoritfärger , och använda dem på ett roligt schackrutiga dresser . För denna look du helt enkelt måla dresser ramen en färg , sedan använda målartejp för att skapa ett schackbräde stencil på lådorna . Gör kontrollerna stor eller liten ; mindre lådor kommer att se bättre ut med mindre kontroller medan större lådor kan hantera större kontroller . Hålla låda drar enkelt så att de inte konkurrerar med mönstret på byrån .
Blå Denim

Tro det eller ej , kan du använda färg för att mycket effektivt skapa utseendet på blå denim på en byrå . Denna effekt kan vara svårt i början, så använd en bit av affisch styrelsen att träna och få tekniken ner innan du försöker det på din byrå . Att uppnå utseendet på denim med färg innebär skiktning en mörkare nyans av blått över en ljusare och dra olika texture verktyg över färgen innan den torkar .
Grafitti

graffiti byrå är en rolig , enkel behandling som alla kan göra , och det är en annan möjlighet för din pojke att klottra på sina möbler utan att hamna i trubbel . Börja med en byrå som du nyligen har målat vitt eller färg val , och sedan använda permanenta markörer eller färgpennorför att täcka den i graffiti . Även om det här projektet handlar om att få galen , hjälper det utseendet på den färdiga produkten för att planera ut grafiken " utformning och placering innan du sätter igång . Addera