Hållbarhet av trä Madrass ramar in Cribs

Från 1990 till 2008 över 100 spädbarn dödsfall och 9561 skadade per år var förknippade med spjälsängar, bassinets och lekhagar , enligt forskare vid Nationwide barnsjukhuset . Dessa sovande ytor kan utgöra en strypning och kvävningsrisk . Hållbarheten för ditt spädbarn spjälsäng madrass ramen kan hjälpa till att hålla honom säker när du sover . Identifiering

En krubba ramar sin madrass med trä sidor och innehas av en metallram med fjädrar som fäster trä sidor . Två typer av madrass ramar är godkända för spjälsäng bruk : en krok typ och en bult typ . Den typ krok fäster på fotsteg och huvudgavel med krokar , och den typen bulten fäster vid fotsteg och huvudgavel med skruvar .
Påminner

Consumer Product Safety Improvement Act 2008 som syftar till att skydda fler barn genom att genomdriva tvingande spjälsäng säkerhetsriktlinjer . Sedan dess har mer än 11 ​​miljoner spjälsängar återkallats . De flesta spjälsängar har en drop -side -funktionen som ramar ena sidan av madrassen och ger föräldrar möjlighet att släppa den sida av sängen samtidigt sätta barnet ner eller plocka upp henne . Maskinvarufel uppmanas flera spädbarn skador och dödsfall med denna typ av spjälsäng . Nya standarder mandat att tillverkare inte skall sälja drop - side cribs . Om du har en drop -side krubba och det har inte återkallats , kontakta tillverkaren för en reparationssats som kommer att immobilisera på listsidan.
Tips

En krubba kommer att vara hållbara när det sätts ihop på rätt sätt . Cribs kommer med sina egna skruvar och hårdvara . Använd endast de delar som kommer med din spjälsäng . När du först köpa en spjälsäng , kontrollera att alla bitar är där , och om inte, omedelbart kontakta tillverkaren . Om du demonterar krubba eller övergår den till en annan stil av sängen , placera alla hårdvara och tillverkarens instruktioner i en Ziploc stil plastpåse och tejpa den under spjälsängen . På så sätt kommer du att ha alla bitar och information till nästa gång du behöver ändra något om spjälsängen . Varje gång du ändrar spjälsäng s ark , kolla spjälsängen hårdvara .

Överväganden

Crib tillverkare har ett antal obligatoriska riktlinjer att följa för spjälsäng hållbarhet . Utöver dessa obligatoriska riktlinjer , konsumentgrupper tyder på frivilliga riktlinjer spjälsäng säkerhet . När du söker efter en spjälsäng , köpa en som uttryckligen säger att dess hårdvara och mekanik uppfyller alla riktlinjer frivilliga och obligatoriska hållbarhet . De obligatoriska riktlinjer är inte allomfattande .
Varning
p Om du reser eller om ditt barn går i ett dagis , kontrollera att dessa spjälsängar matchar obligatoriska och frivilliga riktlinjer som väl . Daycares och hotell inte behöver följa gällande mandat till och med december 2012. Addera