Vilken typ av matta kan användas under en stol med rullar

? Mats avsedda att skydda ett golv från en stol med rullar varierar med tjocklek , färg , kvalitet , form , stil och hållbarhet . Vissa är utformade för att täcka heltäckningsmattor , medan andra skyddar golv av trä , kakel eller annat hårt ämne . Stol mattor kan vara icke - statisk och ventilerade och kan göras från vinyl , akryl , gummi, trä , polykarbonat , återvunnet material och bambu . Vanliga former inkluderar ovaler , rektanglar och kvadrater . Matta Mats

Matta mattor tillåter användaren att röra sig fritt och har hundratals knapar på undersidan för att hålla mattan från att glida . De skyddar också mattan från tryckspårsom kan bildas från vikten av stolens användare .

Hard Floor Mats

Det är lätt att manövrera en stol med rullar på en hård yta , men stol mattor ska användas om du vill skydda skönheten och ytskiktet på golv . Hårda golvmattor är konstruerade för att skydda betong , trä eller kakel och är inte dubbade eller mönstrad .

Icke statiska mattor

Icke statiska mattor skyddar elektronisk utrustning och människor från chock . Datorer , skrivare och diverse andra kontorsutrustning kan skadas från även en liten mängd statisk elektricitet . Mattorna inte skyddar utrustningen mot stötar som genereras från någon som går över en matta och röra vid utrustningen .
Ventilerade Mats

thematstore.com kan du också köpa ventilerade mattor. Dessa är speciellt utformade för att tillåta mattan att andas och förbli fri från fukt . De rekommenderas för användning på kontor som har mögel eller fukt .
Ytterligare funktioner

Med så många mattor att välja på , det är en köparens marknad . En del företag hävdar att deras mattor är ej brandfarlig eller resistenta mot chips och sprickor . Vissa erbjuder en livstidsgaranti , och andra kommer att besöka en kunds kontor för att bedöma hennes behov och ge rekommendationer . Stol - mats.com och andra parti-och detaljhandeln kontor - leveransföretag kan utveckla screentryck för mattor med djurhud motiv eller företagslogotyper för en extra kostnad .
Kostnad

Stol mattor varierar i pris från $ 20 till $ 300, beroende på vilken stil , som storlek , tjocklek , färg , kvalitet och typ av matta köpt . Addera