Hur man monterar Hutches

Hutch lagringsenheter som används i matsalar, kök , sovrum och kontor placeras vanligen mot väggar . En kaninbur består av en nedre skåp och övre hylla . Skåpet har vanligtvis lådor och hyllor är inneslutna av dörrar , och den övre enheten är vanligen inneslutna av dörrar . Även mönster varierar med deras användning , och med tillverkare , hutches församlade hemma kräver samma grundläggande steg . Du behöver någon att hjälpa till att hålla bitarna medan du monterar buren . Detta är vad du behöver
Skruvmejsel
insexnyckel
Hammer
Finishing spik
Visa fler Instruktioner
Bottom Cabinet
1

Ta bort buren komponenter från lådan . Placera skruvarna , fästen och monteringsplattor i en skål eller kopp , så att de inte är felplacerad . Undersök skruvarna för att avgöra vilken typ av skruvmejsel eller insexnyckel kommer att krävas för montering.
2

Leta upp positionerna för lådan reglagen . Dessa är vanligen på en sida av skåpet och på en sida av en vertikal avdelare. Skruva lådans reglagen i lämpliga hål på dessa två paneler . Notera placeringen av lådan reglagen så att du lägger dem i rätt ordning när montering av enheten . Addera 3

Skruva fast metallfästentill båda sidopanelernaoch vertikala avdelare .

4

Placera topp av skåpet på golvet , vilande på dess framkant. Håll den på plats och skruva båda sidopanelernapå undersidan av skåpet toppen . Skruva sedan fast de vertikala avdelare till skåpet toppen .
5

Skruva den nedre hyllan till skåpsidor och vertikala avdelare . Skruva sedan bakbenen till skåpsidorna .
6

Lyft skåpet försiktigt och placera den upprätt på golvet . Skruva den nedre stöd till båda sidopanelerna.
7

Skruva fast gångjärn och handtag på dörrarna . Skruva fast handtagen på lådfronter .
8

ihop lådorna . I de flesta fall dessa använder plast ryggar med clips . Bara att klämma sidorna av lådorna in i plastclips. Andra enheter använder metallfästen, som skruvas fast på baksidan och sidorna . Skjut sedan ner i lådan i spåren på sidorna . Klipp eller skruva lådan till lådfront .
9

Skjut lådorna i lådan reglagen . För in gångjärnen i lämpliga hål i botten och undersidan av skåpet toppen .
10

Placera hyllan fästen på sidan och vertikalt stöd . Placera sedan hyllorna på fästena från baksidan av skåpet .
11

Montera tillbaka plywood panelen på sidostöden. Det bör passa väl in de räfflade ändar. Då slår det tillbaka på plats med hjälp av en hammare och efterbehandling naglar .
Top Shelf Unit
12

Skruva fast konsoler i sidoplåtarna . Sedan placera dem på golvet .
13

Stå den översta hyllan i framkanten på golvet . Hålla den på plats . Skruva sedan fast sidopanelernatill den översta hyllan .
14

Skruva den nedersta hyllan i sidoplåtarna .
15

Skruva fast två konsoler till botten av hyllan enhet. Observera att dessa sträcker sig förbi den nedre hyllan. Dessa används för att säkra de övre och nedre sektionerna tillsammans.
16

försiktigt lyfta den översta hyllan enheten på toppen av skåpet . Hålla den på plats . Skruva sedan de konsoler på baksidan av den nedre skåpet .
17

Skjut buren mot väggen . Flytta enheten försiktigt , eftersom fästena som håller de bästa hyllorna i skåpet inte är utformade för att stödja horisontella rörelser .
18

Montera hyllorna och alla dörrar i den översta hyllan med samma metoder som du gjorde i bottenenheten. Addera