Instruktioner för att ta bort låda bilder

Lådorna är populära kök och badrum bekvämligheter som tar mycket stryk från år av öppning och stängning . Moderna lådor har fälgar som passar inuti låda diabilder . Dessa hjul och diabilder gör lådan mycket lättare att öppna och stänga än om lådan var tvungen att glida över en trä botten. Det är dessa bilder som lider mest av upprepad användning , och en skadad bild kan göra öppna och stänga lådan svårt . Byte bilderna är ganska enkelt , men de befintliga bilder måste först tas bort . Ta bort lådan

Ta bort lådan kräver en förståelse för hur lådan passar in i skåpet . På vardera sidan om lådan är ett långt metallstycke , som kallas en lådstyrning . På baksidan av varje låda guide är ett enda hjul . Dessa två fälgar passar inuti låda diabilder , som ibland kallas " spår ". För att ta bort lådan , är det nödvändigt att frikoppla guiderna från bilderna . För att göra detta , dra ut lådan ända tills lådan stannar . Vid denna punkt , kommer hjulet på baksidan av varje låda guide har nått slutet av låda diabilder . Applicera tryck uppåt på botten av lådan med ena handen samtidigt som du drar ut lådan bort från skåpet för att ta bort den . Den uppåtriktade trycket kommer att lyfta på baksidan av lådan ur bilderna .
Ta bort diabilder

Båda låda diabilder i kroppen av skåpet hålls på plats med ett antal fästskruvar , normalt tre . Bilderna kan tas bort genom att ta bort dessa skruvar . Dock är det svårt att komma åt skruvarna på grund av brist på utrymme att manövrera en standardstorskruvmejsel .

Om skåpet har mer än en låda , ta ut lådan nedanför för att komma åt skruvarna . Om det inte finns någon annan låda eller om glasen som skall avlägsnas är för det nedersta lådan , ta bort skruvarna kommer att vara lite mer utmanande. Två verktyg är ovärderliga här . Den första är en förkortad version av en vanlig skruvmejsel . Dessa skruvmejslar kan vanligen hittas i storlekar av 2 till 3 inches i längd, och är ibland kallad " stubbies . " Den mindre längden möjliggör enkel åtkomst av glidfästskruvar. Det andra verktyget är en vinklad skruvdragare . Dessa skruvmejslar ser ut ungefär som en hammare, som i slutet av skruvmejseln är på en 90 -graders vinkel. Vinkeln gör åtkomst till glid skruvar mycket lättare , och skruvarna tas bort genom att helt enkelt dra i avtryckaren på driven skruvdragare . Antingen verktyget är effektivt , men på grund av bekvämligheten med skruvdragare , det är dyrare än en kort och tjock skruvmejsel .

När glid skruvar har tagits bort , helt enkelt dra bilden från insidan av skåpet slutföra borttagningen . Addera