Hur man gör trä skolbänkar

En skolbänken är en enkel och mångsidig . De är i allmänhet mindre än andra skrivbord , så de är bra för lägenheter , sovsalar , skrymslen och barnrum . Bygg din egen skolbänken för att passa dina behov och smak . Skolbänkar kan konstrueras av vilken som helst typ av trä, dimensionerad för att passa det tillgängliga utrymmet och målade eller färgade för att matcha rummet. Detta är ett enkelt och billigt projekt som kan fyllas i på en weekend.Things Du behöver
1 - av-6 - tums - av - 10 - fots virke
Saw
Måttband
skruvmejsel
Träskruv
3/4-tums plywood
Sandpapper
Pencil
2-av - 4 - tums - av - 10 - fots virke
Stain eller måla

Visa fler Instruktioner
Montera Top Brace
1

Klipp 1 - av-6 - tums - av - 10 - fots virke till de nödvändiga storlekar för övre stag med en såg . Mät lumber med ett måttband och skär en bit som är 34 3/8 inches i längd. Skär en 45 graders vinkel i båda ändarna . Detta stycke kommer att vara på framsidan av stag . Skär en bit som är 32 7/8 inches i längd för baksidan av stag . Skär två bitar som är 19 inches i längd. Skär en 45 graders vinkel på en ände av varje 19 -tums - lång bräda . Dessa kommer att vara på sidorna av den övre bygeln.
2

Anslut en sida till den främre delen av ortosen . Gå med i de två ändarna med 45 graders vinkel . Säkra med en skruvmejsel och träskruv . Upprepa för att ansluta den andra sidan av stag . Addera 3

Fäst baksidan av stag . Fäst ändarna på sidostyckenmed träskruv . Detta är den färdig översta stag .
Montera den övre panelen
4

Skär 3/4-tums plywood med en såg . Mät plywood och skär en 38 5/8-by-20 1/2-tums bit . Använd sandpapper att slipa alla fyra kanterna tills slät . Detta är den övre panelen i skrivbordet.
5

Mät baksidan av den övre stag och den övre panelen. Markera mitten med en blyertspenna . Passa in markeringen på den övre panelen med märket på toppen stag . På baksidan av den övre panelen bör vara i jämnhöjd med baksidan av den övre bygeln. Det kommer att finnas en liten överhäng på framsidan och sidorna .
6

Fäst den övre panelen till toppen stag med träskruv .
Slutför Desk

7

Använd en såg för att skära fyra ben som är 28 ½ inches i längd från 2-av - 4 - tums - av - 10 - fots virke .
8

skär tre botten hängslen från 1 - av - sex - tums timmer . Skär en bit som är 34 3/8 inches i längd . Skär en 45 graders vinkel i varje ände . Detta kommer att vara tillbaka på den undre stag . Skär två bitar som är 19 inches i längd och skär en 45 graders vinkel på en ände av varje stycke. Dessa bitar blir sidorna av den nedre stag .
9

Fäst ryggen och sidorna av den nedre stag . Passa in de 45 graders vinkel och fäst med träskruv . Åtgärd 2 ½ inches från botten av ett ben och markera den med en blyertspenna . Placera benet i hörnet av botten stag . Placera underkanten av stag på märket på benet och fäst med träskruv . Upprepa för att fästa ett andra ben . Dessa är bakbenen.
10

Placera den övre av de bakre benen i de bakre hörnen på den övre bygeln. På baksidan av det övre staget är i jämnhöjd med den övre panelen. Fäst benen till stag med skruvar .
11

Placera en tredje ben i det främre hörnet av den övre stag och fäst med träskruv . Fäst benet till botten stag och fäst med skruvar . Upprepa för att fästa det fjärde benet . Färga eller måla skrivbordet , som önskat . Addera