# >> Hem Trädgård >  >> Furniture >> skrivbord >>

Hur man bygger en Desk Hutch Från trä

Lägga till en kaninbur till ett befintligt skrivbord är ett enkelt sätt att öka nyttan av ditt skrivbord . Du kan ge dig själv mer utrymme för att rensa bort alla de bitar som kan röran på skrivbordet och göra ditt rum ser stökigt . Med grundläggande träbearbetning färdigheter och några enkla verktyg , bör du kunna göra en kaninbur med några hyllor i några timmar . Om du är en skicklig möbelsnickare , kan du också lägga till dörrar och lådor till buren och variera storleken på openings.Things du behöver
Lumber
förzinkat vinkelhyllastödjer
Saw
borra
häftpistol
Sand papper
färg eller lack
Visa fler Instruktioner
1

Mät bredden och djupet av ditt skrivbord . En hutch kommer generellt att vara så bred som skrivbordet och en tredjedel av djupet av skrivbordet. Höjden beror på hur många hyllor som du vill ha . När du väljer virke , 1/2 tum tjock tall i en fot med åtta fot styrelser bör fungera bra . Dessa kan färgas eller målas för att matcha eller samordna med skrivbordet och inredningen i ditt rum .
2

Klipp två bitar av virke till den höjd du vill att din kaninbur . En grundläggande kaninbur kan vara två meter hög med med två horisontella hyllor placerade på höjder som du väljer . Dessa bitar kommer att vara de två stolpar på vardera sidan av buren . Addera 3

Mät och markera positionen för hyllorna på inredningen i dina två stolpar baserat på vilken höjd du vill att dina hyllor . Borra två små pilothål per hylla på varje upprätt . Borra hålen cirka två inches från de främre och bakre kanterna på stolparna .
4

Sätt i förzinkat vinkelhyllastödjer i stolparna . En zinkhyllastöd har en lastkapacitet på 25 pounds , och dessa är tillräckliga för att hålla hyllorna på plats ordentligt .
5

Skär 1/4 tum plywood till storleken på buren . Detta är höjden på buren av bredden på buren . The plywood bildar den rektangulära bakplatta av buren .

Staple ryggstöd till baksidan av de två ståndarna .
6

Placera stolparna och bakplatta på skrivbordet och skjut hyllorna i plats .

Skär ett litet hål i botten av den bakre skivan för att låta datorn och andra ledningar som ska köras ner på baksidan av skrivbordet . Detta är inte nödvändigt om du använder trådlös utrustning .

När du är nöjd med din konstruktion , kan du ta buren in i garaget eller utanför för att sand och måla eller lacka den . Låt alla behandlingar torka ordentligt innan de slutligen placera buren på skrivbordet . Addera