Hur man skapar en inbyggd hörnskrivbord

Om du vill använda ett hörn av ett rum för ett skrivbord , kan du enkelt skapa en egen inbyggd skrivbord för att passa rätt in i utrymmet . Inbyggda skrivbord använder knapar, eller stöd fästa vid väggreglar i väggen för att hålla upp dem . Om du mäter i hörnet innan du köper ditt virke , kan du få de lumber varven för att klippa det för dig och spara dig mycket tid . Detta är vad du behöver
Måttband
Stud finder
Nivå
Lumber , 2-av - 2 Review Saw
Borra
4 - tums eller skruvar
1 - tum tjock MDF
2 - tums träskruvar
Putty
Sandpapper
Paint
Paintbrush
Visa fler Instruktioner
1

Mät hörnet där du vill installera skrivbordet och markera en linje på varje vägg på höjden du vill att skrivbordet , och längden på hörnskrivbord kommer ut från hörnet .
2

Leta upp väggreglar med hjälp en regeldetektor och markera dem i på nivålinjen . Addera 3

Skär två stycken 2 -by- 2 timmer till omkring 4 inches mindre än längden av reception sidor för klotsarna . Placera varje knap på väggen linjer , ca 2 inches i från slutet av raderna .
4

fast klotsarna på väggen med två 4 - tums eller skruvar drivs genom varje vägg stud punkter .
5

Skär ett triangulärt stycke av en tum tjock MDF med dimensionerna hos hörnet skrivbord. Placera skrivbordet under klotsarna och skjut spola in i hörnet .
6

Fäst skrivbordet till klotsarna med hjälp av 2 - tums träskruv drivs via skrivbordet i klotsarna var 5 tum .

7

Fyll skruvhålen på toppen av skrivbordet med spackel och låt den torka . Sand skrivbordet , sedan måla den i önskad färg . Addera