Återställa en Rolltop Desk

Rolltop skrivbord är en populär typ av möbler finns i många hem . Den rolltop s expandera och dra ihop för att låsa , säkra innehållet på skrivbordet . Regelbunden slitage tar det vägtull och så småningom , kommer det du behöver reparera skrivbordet genom restaurering . Detta kan vara lite utmanande eftersom rolltop sig är räfflad , vilket gör slipning och färgning en svårare . Men med lite tålamod och lite armbåge fett kan du återställa din rolltop skrivbord . Detta är vad du behöver
Gummihandskar
Olje tvål
Rags Mineral sprit
Ultrafin sandpapper
Tack tyg
Olje fullföljande
Brush
Stålull
Mikrofiberduk
Visa fler Instruktioner
1

Ta på gummihandskar för att skydda huden .
2

Torka din rolltop skrivbord med oljetvål , med en ren trasa . Detta kommer att rengöra din rolltop skrivbord och ta bort hud olja och smuts . Addera 3

Rengör olje tvål och smuts från rolltop skrivbord genom att använda en annan trasa fuktad med lacknafta . Låt lacknafta för att avdunsta ditt skrivbord .
4

Sand ditt rolltop skrivbord med ultrafina sandpapper för att få några repor från ytan . Sand i riktning träfibrerna för bästa resultat .
5

Rengör sanden dammpartiklar med en putstrasa och gnugga sedan ditt skrivbord med en stålullskudde att avsluta slipprocessen. Torka en gång med putstrasa .
6

Applicera ett lager möbeloljafinish till din rolltop skrivbord med en pensel , med hjälp av en olje finish som bäst matchar dina möbler färg . Pensla på med träfibrerna , precis som du gjorde vid slipning . Låt det ligga i blöt i och torka i ca 30 minuter eller så länge som rekommenderas av tillverkaren .
7

Applicera ett andra skikt av olja finish till din rolltop skrivbord med en stålullskudde att få oljan slut att tränga in i träfibrerna . Låt den andra pälsen torr.
8

Fukta ultrafina sandpapper något och sand den andra pälsen , sedan använda ett tredje lager olja finish på ditt skrivbord med en pensel och låt torka helt . Buff därefter med en ren mikrofiberduk . Addera